Poradíte detského alergológa v Bratislave?

gagi
1. okt 2015

Mamičky, viete mi odporučiť dobrého detského alergológa v BA, ktorý nevidí pacienta len ako číslo? Mám nemilú skúsenosť s našou terajšou alergologičkou, keď ma označila, že som pre ňu 3 eurá od poisťovne !! Syn má alergiu na plesne a po každej návšteve mu pridáva kvantá liekov, sprayov, sirupov ... také množstvo liekov naozaj odmietam dieťaťu dávať. Mal bežnú nádchu a bez nejakých ďalších vyšetrení alebo aspoň bližšieho pohľadu na neho s istotou vyhlásila, že je to na 100% alergia na ambróziu .. a šup ďalší liek na recept. Počas jednej návštevy sa aj 3x spýta, či chceme očkovanie proti chrípke, silou mocou to chce predať.
Bola by som vám veľmi vďačná keby ste mi poradili niekoho "normálnejšieho".
Veľká vďaka vopred 🙂

heliet
1. okt 2015

Nielen ja som bola nadpriemerne spokojná s našou imuno-alergologičkou - nesnažila sa priebeh len potláčať liekmi, ale rovno liečiť! Má príjemné vystupovanie a výborný prístup. Je na ZS Strečnianskej a volá sa Alena(?) Kotzigová.

mia551
12. okt 2017

@gagi ahoj, nasli ste niekoho? ku komu chodite? dcere teraz tiez zistili alergiu na plesne, som z toho trosku v pomykove, nemam vobec chut jej tie lieky davat... vy to ako liecite? dakujem velmi pekne

gagi
autor
13. okt 2017

Mia551 neliečime to nijako, syn je v poriadku a to, že občas zakasle samozrejme vnímam, ale neriešim mega dávkami chemického bordelu. Očividne všetky tie spreje, tabletky... nič nevyriešili, akurát zaťažili pečeň. Snažíme sa o čo najviac pohybu, plavame a pod. Rozhodnutie je na vás, nemôžu vás donútiť tie lieky užívať