Poradíte aj súkromného urológa v Bratislave?

ingusa
3. dec 2012

Syn (3,5 rocny) ma zuzenu predkozku(pipik mu ide do takeho spica a neda sa pretiahnut)..ked som sa dnes konecne dovolala na detsku urologiu na Kramare dalimi termin az na september 2013! chcem to riesit uz teraz nakolko sa nam vidi ze to je horsie a nechce si to dat ani pozriet.Prosim maminy ktore poznaju nejakeho dobreho nedskeho urologa najlepsie z BA a okolie poslite mi kontakt moze byt aj sukromny abysme tak necakali.
vdaka

anjelicek26
3. dec 2012

@ingusa - skus si toto precitat do konca

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hajanka/clan...

Je to prirodzene, ze dieta aj do 6 rokov ma takyto "problem". Nas ho ma tiez, ale postupne pomaly sa mu to zacina pustat same. Nedam mu nic robit nasilim. Nic ho neboli, zapaly nemava, cika pekne. Tak na co? Priroda vie, co robi.

vinifred
3. dec 2012

..ja som to so synom riešila keď mal 4 roky u detského chirurga..tiež sa mu to nedalo stiahnuť,ale nemal to cez močovú dierku,takže s cikaním problém nebol,ale..nič mu s tým nikdy nerobil,len čakal,ako sa to bude vyvíjať..teraz má 5 a už vidím,že sa to pomaly začína uvolňovať,ako dorastá..len musíme každý deň pomaly skúšať preťahovať,len nie nasilu,toľko čo sa umyje..

guga79
3. dec 2012

až takto neskoro vám dali termín, nerozumiem ale prečo?

chovancova27
3. dec 2012

Moja dr mi hovorila, že to nemám vôbec riešiť a že ona na urologiu posiela deti až pred nástupom do školy, čiže 6 ročné. Dovtedy mu to nemám nijako preťahovať a podobne... že vznikajú trhlinky, prasklinky, výrastky... takže asi tak.

kikimon
3. dec 2012

Boli sme u urologa ked mal syn 5 rokov, tiez mu to neslo,mal malilinku dierku, tento rok sme mali ist na zakrok, ale detska doktorka ma prehovorila ze nemam ist. Boli sme na 6rocnej prehliadke ked mal ist do skoly , jedinym pohybom mu to stiahla a mame po probleme, ma to uplne v poriadku..

moon1979
3. dec 2012

vivat slovenské zdravotníctvo 😠 a ešte nech idú štrajkovať, otras 😠
termíny o 3/4 roka, hmmmmm to môže takto "fungovať" asi len tu ...

môj osobný názor - tiež by som mu s tým nedovolila nič robiť, môj malý má za 4 mesiace 3 roky, tiež má tu blanku zúženú, nejde úplne pretiahnuť, ale určite by som mu nič násilím nedala preťahovať. pekne každý večer pri sprchovaní "cvičíme" s cikaním problém nie je, zápaly nemá, tak nebudem nič riešiť. len pekne stiahneme kolko pustí, opláchneme, trošku ešte pocvičíme a hotovo. ono sa to uvolní určite aj samé, len s tým treba hýbať ...

maznacik007
3. dec 2012

s tym terminom asi nic nenarobis kedze nie ste akutny stav.. my sme uz boli na kramaroch na detskej urologii chodili sme tam kazdy druhy den na cistenie lebo malemu sa zapalil zalud a mali sme listok od obvodnej a vzali nas
ale poviem ti ze asi by som na tvojom mieste sla inam... mozno by ti vedela poradit aj pediatricka ze kam.. pokial ma normalny prud mocu, nema zapal, nebalonkuje pri cikani.... tak by som to nejako zufalo neriesila a skor nech si ho maly v sprche skusa sam stahovat... kolko sa mu da.....
ti poviem ze nasmu to pri tom zapale vzdy cistili a odlepovali, stahovali a predtym mu sla celkom pekne stiahnut a teraz uz menej tak dufam ze mu to nezrastie... lekari tam boli stale iny... co sme tam boli... a take to bolo rychle sup sup... sonda, vycistit.. preplachnut...
brrrr...

janinah
3. dec 2012

ohľadom termínu sa rozčuľuj na poisťovni a nie na zdr.pracovisku,plánované výkony a ich termíny riadi poisťovňa..a štrajk lekárov nie je "za poisťovne a proti pacientom",ale naopak,škoda,že ľudia to nechápu 😒 ani v zahraničí nedostaneš termín okamžite,takže kľud..máš možnosť si nájsť iné pracovisko,kde bud možný skorší termín...na mojom pracovisku sa tiež teraz dáva termín na plánované operácie na koniec budúceho leta a presne kvôli poisťovnam

pajerchinova
3. dec 2012

Mudr. Kopečný - pracuje v Procare centre, tam sa plati, ale ma aj ambulanciu v Pezinku (posri stranku mesta Pezinok) a tam sa neplati. Velmi ustretovy, skuseny. V pohode berie ani sa tam netreba objedanvat, ak chces mat isty termin mozes. Poplatok za obj. 10 eur. V pripade potreby vybavi zakrok na urologii v Trnave, maju tam cistulinky novy pavilon, vybavenie. Ja som tam tiez bola - osobna skusenost.