Poplatok za potvrdenie od lekárky na príplatok pri narodení

tinkax
31. okt 2012

Zaujima ma ci aj vasa detska lekarka si vypytala 6 eur za peciatku na potvrdeni priplatok k prispevku pri narodeni a tvrdila mi ze to nie je bezplatne aj ked je to tam dole napisane, vraj bezplatne su len informacie a na peciatku sa to nevztahuje,to uz ste poculi ? a za peciatku chce 6 eur vraj podla cennika platieb,aj na social.urade kde som podala ziadost povedali ze to ma byt zadarmo a nemam to zaplatit, ja som jej to nazaplatila a povedala som ze nabuduce ze teraz nemam ale ziadne nabuduce nebude aj ked sa bude zas so mnou hadat.

xlucia
31. okt 2012

@tinkax je to zadarmo

mrka2
31. okt 2012

ja som tiez platila nasej,ale uz nepamatam kolko... ale 6 eur isto az nie 🙄

gbsgbsxx1
31. okt 2012

Ja som u detskej neplatila nič, ale gynekologička si vypýtala 6 eur. Ale tak tá pýta už len keď človek vojde do ambulancie...

biancarv
31. okt 2012

Ja som nič neplatila. Ani pri gynekologovi ani pri detskej.

kristiii
31. okt 2012

ja so neplatila nič ani u jednej, ani ma to len nenapadlo že by si mohli čosi vypytať

lucka1987
31. okt 2012

neplatila aom nic ani pri gynekologovi ani pediatricke

zuzi0911
31. okt 2012

Nikomu som neplatila.

lucina7
31. okt 2012

nie nič som neplatila

tinkax
autor
31. okt 2012

no vidite a moja detska vlastne vedome na tom ryzuje, ona dobre vie ze to ma byt bezplatne a ma tu drzost sa hadat ze vsade sa to vraj plati

enya00
31. okt 2012

@tinkax zadarmo

hradnapani
31. okt 2012

@tinkax tak to je riadna drzost, tolko penazi za jednu peciatku 😠 Je to zadarmo. Dala ti aj potrvdenie - doklad o zaplateni? ak nie, skus sa jej nabuduce opytat, preco ho nedava...

carrie84
31. okt 2012

4,5e .... argumentovala mi, ze ona si musi odo mna tie peniaze vypytat, lebo ona s tym ma naklady a bla bla bla .... Gynekologicka dala potvrdenie bez problemov a zadarmo .... To mas tak, niekde sa plati aj za pozdrav 😝

tinkax
autor
31. okt 2012

@hradnapani no chcela mi dat doklad o zaplateni, ja som jej to ale nezaplatila a peciatku mi dala este ako prve lebo necakala ze to nezaplatim, zjavne jej ine mamicky naleteli na to ze sa to musi platit

baklik
31. okt 2012

@carrie84 paneboze, a ake naklady???
@tinkax samozrejme ,ze nic som neplatila. to je fakt drzost toto.... 🙄

kvetinka211
31. okt 2012

@tinkax odo mna si pediatricka vypytala 4.5e a dala peciatku na ten papier kde je napisane ze je to zdarma :D no v ramci zachovania dobrych vztahov som to neriesila (takmer rodinna lekarka)

simca06022011
31. okt 2012

ja som nic neplatila

carrie84
31. okt 2012

@baklik - administrativa ... nuti ich k tomu poistovna a co ja viem, co este spominala. Ale ako pise kvetinka211, neriesila som to. Som s nasou dr spokojna, tak som zaplatila a hotovo. Ale u nasej pediny sa plati aj za kazdy odber (skumavku), takze mi to ani neprislo nejak divne.... Minule malej robili vyter + odber a hned 2,8e prec 😝

baklik
31. okt 2012

@carrie84 tak to ja som u nasej este nic neplatila, klop - klop, dufam, ze to tak ostane a som s nou tiez spokojna

livia551
1. nov 2012

ja som platila 1 euro a u gynekologa nič

livia551
1. nov 2012

@kvetinka211 tak ako rodine nemusela nic pytat 🙂

kvetinka211
1. nov 2012

@livia551 nie je rodina, ale lieci velku cast rodiny 🙂

tinkax
autor
2. nov 2012

no ale podstata je ze je to ZADARMO a ziadna lekarka nema pravo pytat poplatok, coho dokoazom je ze 90% z vas ste to mali vsetky zadarmo a ostatne doktorky su prechcane a pytaju prachy za to co nemaju a ja jej nic nedam ked tam nabuduce pojdem a pekne ju odkazem nech si zavola na soc.urad ked neveri 😠

slava76
3. nov 2012

Ja som teiž platila a to asi 6 eur detskej lekárke a 10 eur asi gynekologicke.. Asi je to podľa toho či su sukromní neštátni lekári alebo štátni.. lebo ja obidvoch mam aspon gynekologička je sukromná..

cecil36
3. nov 2012

neplatila som nic, ale ja u nasej dr. okrem rocneho poplatku v ktorom je vsetko vratane objednania na presny cas uz neplatim nic. A u gynda som tiez nic neplatila.