Zaujima ma ci aj vasa detska lekarka si vypytala 6 eur za peciatku na potvrdeni priplatok k prispevku pri narodeni a tvrdila mi ze to nie je bezplatne aj ked je to tam dole napisane, vraj bezplatne su len informacie a na peciatku sa to nevztahuje,to uz ste poculi ? a za peciatku chce 6 eur vraj podla cennika platieb,aj na social.urade kde som podala ziadost povedali ze to ma byt zadarmo a nemam to zaplatit, ja som jej to nazaplatila a povedala som ze nabuduce ze teraz nemam ale ziadne nabuduce nebude aj ked sa bude zas so mnou hadat.
ja som tiez platila nasej,ale uz nepamatam kolko... ale 6 eur isto az nie 🙄
Ja som u detskej neplatila nič, ale gynekologička si vypýtala 6 eur. Ale tak tá pýta už len keď človek vojde do ambulancie...
Ja som nič neplatila. Ani pri gynekologovi ani pri detskej.
ja so neplatila nič ani u jednej, ani ma to len nenapadlo že by si mohli čosi vypytať
neplatila aom nic ani pri gynekologovi ani pediatricke
Nikomu som neplatila.
nie nič som neplatila
no vidite a moja detska vlastne vedome na tom ryzuje, ona dobre vie ze to ma byt bezplatne a ma tu drzost sa hadat ze vsade sa to vraj plati
@tinkax tak to je riadna drzost, tolko penazi za jednu peciatku 😠 Je to zadarmo. Dala ti aj potrvdenie - doklad o zaplateni? ak nie, skus sa jej nabuduce opytat, preco ho nedava...
4,5e .... argumentovala mi, ze ona si musi odo mna tie peniaze vypytat, lebo ona s tym ma naklady a bla bla bla .... Gynekologicka dala potvrdenie bez problemov a zadarmo .... To mas tak, niekde sa plati aj za pozdrav 😝
@hradnapani no chcela mi dat doklad o zaplateni, ja som jej to ale nezaplatila a peciatku mi dala este ako prve lebo necakala ze to nezaplatim, zjavne jej ine mamicky naleteli na to ze sa to musi platit
@tinkax odo mna si pediatricka vypytala 4.5e a dala peciatku na ten papier kde je napisane ze je to zdarma :D no v ramci zachovania dobrych vztahov som to neriesila (takmer rodinna lekarka)
ja som nic neplatila
@baklik - administrativa ... nuti ich k tomu poistovna a co ja viem, co este spominala. Ale ako pise kvetinka211, neriesila som to. Som s nasou dr spokojna, tak som zaplatila a hotovo. Ale u nasej pediny sa plati aj za kazdy odber (skumavku), takze mi to ani neprislo nejak divne.... Minule malej robili vyter + odber a hned 2,8e prec 😝
ja som platila 1 euro a u gynekologa nič
@kvetinka211 tak ako rodine nemusela nic pytat 🙂
@livia551 nie je rodina, ale lieci velku cast rodiny 🙂
no ale podstata je ze je to ZADARMO a ziadna lekarka nema pravo pytat poplatok, coho dokoazom je ze 90% z vas ste to mali vsetky zadarmo a ostatne doktorky su prechcane a pytaju prachy za to co nemaju a ja jej nic nedam ked tam nabuduce pojdem a pekne ju odkazem nech si zavola na soc.urad ked neveri 😠
Ja som teiž platila a to asi 6 eur detskej lekárke a 10 eur asi gynekologicke.. Asi je to podľa toho či su sukromní neštátni lekári alebo štátni.. lebo ja obidvoch mam aspon gynekologička je sukromná..
neplatila som nic, ale ja u nasej dr. okrem rocneho poplatku v ktorom je vsetko vratane objednania na presny cas uz neplatim nic. A u gynda som tiez nic neplatila.
@tinkax je to zadarmo