Ahojte,
nemáte náhodou niekto skúsenosti s nemocnocou s poliklinikou MEDISSIMO? Viem, že sa tam platia nemalé peniaze, ale som ochotná pre malú dcérku do toho investovať pokiaľ sú tam príjemní lekári. Dnes sme mali odber krvi u našej odbornej lekárky a chcela som aby jej krvičku odobrala,tak že malá dcérka /má rok/ bude na mne sedieť, a ju ju budem zároveň pridržiavať aj ukľudnovať....ale naša pani lekárka o tom nechcela ani počuť,že ona je lekárka tak sa to urobí ako ona povie...a malú dala poležiačky, samozrejme,že okrem toho,že mala strašne plakala , ☹ ☹ nevedela jej ani trafiť do žily ,trvalo jej to asi 5 minút a aj to jej minimálne množstvo vedela odobrať.....ja som bola taká nahnevaná,že som rozhodnutá vymeniť lekára pokiaľ by som vedela,že aký majú prístup lekári v iných strediskách....
@babylove1745 ahoj, isla si napokon do medissima? ja tiez rozmyslam ci tam maleho prihlasit...ked sme boli na usg klbikov tak ta detska ortopedicka bola super, je aj pediatricka dobra?
@babylove1745 ahoj,prosim ta chodis tam k pediatricke??? aka je? dakujem, nemozem o nej zohnat ziadne info :-/
@akdarka ahoj, nakoniec som predsa len ostala u povodnej pediatricke, povedala som si,ze ked mi nedovoli malu pichnut a odobrat krvicku na mojom lone,tak beriem kartoteku,ale nakoniec v ten den co sme isli na odbery zastupovala ina lekarka a ta s tym nemala problem...takze sme tam kde sme boli povodne, nemam teda ziadne info o medissime co by ti pomohlo.... ☹
@sartira ahoj, nie nesla som nakoniec do medissima...
@akdarka Dojem z dr. zatial vyborny, mila, vzdy ochotna a pedantna. Zo zaciatku som jej vyvolavala dost casto, vzdy ochotne poradila, pomohla. Nedrzi sa uzkostne nejakych tabuliek, dieta posudzuje individualne. Ludi objednavaju tak, ze vzdy si nechaju dost velky priestor. Nikdy sme necakali a nikdy sme v cakarni nevideli nikoho sediet,
DETSKY LEKAR....mam tam preklep 🙂