Podľa čoho vybrať dobrú pediatričku?

bubla30
13. aug 2012

Ahojte, viem, že tém o pediatroch je na MK dosť- mnohé sú však písané aj 5 rokov dozadu, takže sú aj trošku neaktuálne... mňa by zaujímalo, či vybrať radšej pediatričku pracujúcu v nejakom medicínskom centre (kde sú aj ostatní odborní dr) alebo na tom nezáleží? Pýtam sa ako budúca prvorodička (zostáva mi len pár týždňov)- našla som už tipy na nejaké konkrétne doktorky, ale zvažujem, čo ďalej, keď budeme musieť behať po iných odborných lekároch. Preto rozmýšľam nad nejakým medicínskym komplexom, neviem si totiž predstaviť behať po celej Blave za inými lekármi. Podľa čoho ste vyberali vy- a ste spokojní s vašou voľbou? Dajte aj tipy🙂 ďakujem

janka2501
13. aug 2012

ak este mozes, tak skus si obehat sama v tych medicinskych centrach pediatrov, a podla rozhovoru sama potom najlepsie usdis, co by ti vyhovovalo.my mame na fedinovej pediatricku , a som s nou spokojna, mame ju uz 10rokov, s prvou dcerou som sa ocitla v nemocnici ked mala iba1 tyzden, a starala sa o nas lekarka, co praxovala na detskom, a potom sa dostala na miesto nasej starej lekarky / zial ta zomrela / , bola som velmi rada, lebo presne poznala stav mojej dcery, a nedavala jej zbytocne antibiotika, teraz mam 4 mes.dcerku, a tiez som ju dala k nej... takze najlepsie ak si sama vyberies podla rozhovoru a spravania sa k tebe...drzim ti palce nech si vyberies tu najlepsiu pre tvoje malinke babo...