Ahojte, máte niekto skúsenosti s pediatrickou MUDr. Stanislavou Hargašovou v poliklinike mlynska dolina alebo vobec nejaké skúsenosti s touto poliklinikou? Dakujem krasne!
Chodime k tejto pani doktorke. Zatial si ju chvalim. Mila, povysvetluje, paci sa mi jej pristup. My k nej chodime v Mlynskej doline. Spokojnost🙂
@ushka pokial viem, tak zatial nema ziadnu novu ambulanciu. Tiez sme boli sklamani, ze odisla. Bola vyborna. A ten zastupujuci, to je cele zle. Uz tam zastupuje od Noveho roka a do aprila je este dlha doba, kym najdu. A ak vobec🙂. Pockam si na noveho a potom uvidim, ci ostaneme. Nejake tipy na dobreho pediatra?
Presne toto som zistila, my sme sa teda skúsili šťastie na Mýtnej, síce od ruky, ale stále bližšie ako sme chodili doteraz. Kamoska si pochvaľovala že chodí do Lamaca a že je tam z mlynskej za 7 minút autom.
Baby, je to zial iste, nikoho nezohnali, mozte si hladat noveho pediatra... Nam je za Hargasovou velmi smutno 😢
Ja som tiez z toho velmi sklamana. Vyhovovalo nam tam po kazdej stranke. Je to skoda. Najst noveho pediatra bude velmi tazke.
Práve som telefonovala do Mlynskej doliny. Musíme si nájsť nového pediatra alebo nás Bratislavský samosprávny kraj pridelí k pediatrovi podľa obvodu. Ak máme zaplatený ročný poplatok, peniaze nám vrátia.
Neviem ci je to ta ista ale v Senci od januara ordinuje Stanislava Hargasova
@pupendo5 my mame skusenosti len s ako zastupujucou, ale je to uzasna, mila, empaticka lekarka. Uz dlho som sa s takou lekarkou nestretla a keby nemame nasu, idem k tejto 🙂