Byvame asi 30 km od BA, najblizsie mame zdravotn. stredisko v Samorine, tak by som chcela vediet, ci niekto z vas tam ma aj pediatra /pediatricku/.
Rada by som nejake referencie, pretoze tam nikoho nepoznam a nemam velmi dobre skusenosti s lekarmi vseobecne.
Mame sice aj nejaku doktorku vo vedlajsej dedine - Rohovciach - je to sice najblizsie, ale tazko zvazit vyhodu, ci najblizsie, ci najlepsie...
Prvy zasah dobreho doktora je niekedy rozhodujuci, a tak zvazujeme, ci budeme radsej dochadzat do Bratislavy, ale mame dobru doktorku alebo to mame naozaj blizko ale bude to loteria, kto tam bude...
ahoj siriana, my chodime k dr. huberovej, je velmi mila, da sa u nej objednat a novorodencov berie bez cakania. mozem odporucit.
k Huberovej sme chodili, kým sme tam bývali, ale nikdy viac, 😢 je milá, ale žiadne testy, ktoré sme potrebovali nedala robiť. A to mala dcéra opakované kašle s nádchou, teraz sme v ds a rieši sa to s alergológom.
Diki za odpovede, nakoniec sme si na doporucenie vybrali v Ruzinove v BA doktorku Zborilovu a vyzera zatial v pohode, takze sa to vyriesilo, aj ked to mame 30 km, radsej takto ako niekam do neznama.. Castokrat prvy kontakt - pediater je najdolezitejsi - dokaze vela pomoct, aj pokazit, takze je to pre nas dolezite...
tak nikto nepozna, resp. nema skusenosti v Samorine s MUDr. Huberova, Adamcova...neviem kto je tam este ako pediater ????,