Pediater v Žiline. Viete mi poradiť nejakého dobrého?

olivova
27. jún 2008

Ahojte, vie mi niekto poradit dobreho pediatra v Ziline?

asitka
27. jún 2008

ja mám dr.lengyelovú, je to síce už staršia pani...ale ja som s ňou spokojná...a to sme v rámci zastupovania absolvovali všetky pediatričky vo vedľajších ambulanciách...a po tom všetkom som si povedala, že veru dobrú dr.máme.

olivova
autor
28. jún 2008

ja som uvazovala, ze by som asi trosku skusenejsiu lekarku, mame velmi mladu pani dr. a v podstate nemam proti nej nic, ale jej sestricka do vsetkeho pcha nos (mam tu smolu, ze je z dediny, pozna tam kazdeho, je to este aj spoluziacka mojej mamy a je to hrozne). A mam taky dojem, ze lekarka je este dost mlada na to, aby jej nieco povedala - aspon ja mam z nej taky pocit (mozno sa mylim). A velmi ma nahnevali...sestra - ktora urcila diagnozu a lekarka, ktora jej na to nic nepovedala... 😠 nakoniec sa mylili (uz 2x), a pri babatku, ktore ma len 3m je to dost (skoncili sme v nemocnici na zapal priedusiek, a keby ma bola pocuvala, nemuseli sme....povedali ze kasle preto ,lebo jej asi zabieha slinka...lenze to bol kasel od priedusiek) a to nie je vsetko, ale nebudem to uz rozoberat. No, hovorim, nemusi byt zla, ale chcem ist k inej.

asitka
28. jún 2008

a odkiaľ si???, alebo z ktorej časti žiliny? my máme dr.na vlkoch na poliklinike...sú tam tuším 4 pediatričky...všetky už panie v rokoch...teda po 40tke...

olivova
autor
28. jún 2008

ja som z okolia za - stranavy, je mi teda uplne jedno, kde tu lekarku mat budem 😉 . Dochadzam tak ci tak, a auto mam k dispozicii...len ked idem vyberat, tak by som aj dake referencie uz hadam...

asitka
29. jún 2008

nuž...ja ti viem len o tých na vlčincoch...hlavne o tej mojej, ako som už písala..a u ostatných sme boli, keď bola naša na dovolenke...alebo proste, keď sa zastupovalo...a obišli sme fakt všetky, čo tam boli...ale nejak sťažnosti na dr.pre detičky na vlkoch som nepočula...a vlastne na tej poliklinike je aj hodne iných lekárov...takže, keby bolo treba s malým zájsť k nejakému odbornému...tak skoro všetci sú v jednej budove a nemusíš behať do nemocnice...už aj na klbiky, pre detičky je na poliklinike, čo sme predtým museli ísť do nemocnice...tuším len neurológ tam nie je..ale očný, krčný, alergo, ortopedia...a kadečo iné máš v jednej budove...

olivova
autor
29. jún 2008

asitka dik 😉

anjelik007
21. nov 2012

kočky máte niekto skusenosti s mudr. branislavom sagalom?

monika74
21. nov 2012

@asitka
@olivova ja tiež chodím na vlčince k dr. jánošovej a dochádzam.je som ju mala aj predtým ked som bývala v žiline a som veľmi spokojná 😀