Pediater v Senici

lenkamiskova
11. jan 2015

Ahojte, hladam pediatra/pediatricku v Senici, viete mi poradit niekoho dobreho? Pre upresnenie mojej predstavy: som normalna matka s normalnym pristupm k medicine, nemam rada tie moderne alternativy typu homeopatia, nie som proti ockovaniu. Len by som chela spolahlivu lekarku ktorej sa da verit a ked dietatu predpise antibiotika tak budem vediet ze to nie je "preventivne" ale je to to spravne. Vdaka za radu.

damotka
11. jan 2015

Ahoj,
mslím, že úplne najlepší je Dr. Šulek - má ale úplne preplnené, lebo je to aj detský kardiológ. Potom za perfektnú považujem Dr. Plánkovú. Asi najvolnejšiu ambulanciu má vraj Dr. Jankech. Myslím, že nie je zlý, len taký nemastný, neslaný. Nie je obľúbený, ale najmenej sa uňho čaká.
Čau
Damotka.

adigo81
11. jan 2015

My chodime k Dr.Jankechovi a sme spokojni,sice je odmeranejsi ako Šulek ale vysetruje poctivo a kedze je aj nefrolog,robi malemu obcas aj sono ladviniek aj ked s tym nema problemy.

zigope
3. mar 2016

Ahojte 🙂 tiez hladam pediatra, termin mame o mesiac. Pocula som ze Jankech odchadza do dochodku a Sulek, okrem toho ze je plny, planuje to iste cca o rok. Matr niekto skusenost s p.doc. Simekovou? Dakujem 🙂 ,

janap76
3. mar 2016

My chodíme k dr Jankechovi. Nemá k detičkam taký vzťah ako možno niektorý iný, ale je naňho fakt spoľahnutie. Dieťa vždy poctivo a poriadne vyšetrí a vezme nás vždy, aj keď ma po ordinačnych hodinách a je ešte tam. Veľakrát nám poradil aj cez telefón. Čakáme teraz druhé mimi, tak dúfam že do toho dôchodku ešte nejde 🙂