Ahojte.prosim o odporucanie nejakeho dobreho pediatra.hlavne mily pristup k detom.crp na ambulancii.predpisovajie antibiotik len opodstatnene... mam odporucanie na Mudr.Smolkovu ale nefunguje ziadne cislo ai mobil ani pevna linka, Mudr.Balaz a Mudr.Senderakova. preferovala by som skor mladsie rocniky lekarov. Dakujem za pomoc.
Osobnú skúsenosť nemám, ale počula som veľmi dobré odporúčanie na MUDr. Baláža na Levočskej.
Dakujem Vam za pomoc. Ja som a k Dr.Balazovi nedostala lebo ma momentalne dovolenku asi dva tyzdne a zastupije ho Dr.Herdicka a kdz esom uz hospiatlizovana pred porodom tak som tam poslala manzela a naoniec dame maleho ku Dr.Herdickej lebo trom lekarom som volala tak vsetci maju plno a neprijimaju pacientov a skoda ze Dr.Bslaz je na dovolenke :( tak dufam ze nebudem lutovat no..
Ja chodím k MUDr. Herdickej a som spokojná. Odporúčanie na MUDr. Baláža som dostala až neskôr, keď už začala chodiť k Herdickej. Herdická a Baláž sú na jednej chodbe, jedna ambulancia vedľa druhej. Veď ak by sa Vám pri Herdickej nepozdávalo, je najmenej zobrať kartu a ísť k inému Dr.
Môžem odporučiť MUDr.Senderákovú. Má citlivý prístup k deťom, je pedantná, má prístroj na vyšetrenie crp, nepredpisuje neuvážene antibiotiká. Na vyšetrenie sa čaká podľa chorobnosti detí (niekedy aj hodinu a pol, inokedy ideš hneď), neobjednáva sa, zapisuje sa a ošetruje sa podľa poradia (môžeš sa zapísať a odbehnúť kúpiť dieťaťu časopis .... sestrička ťa nevyškrtne, keď tam nie si). Vekovo je asi približne stará ako MUDr.Smolková, obe okolo 45 rokov, ale vyzerajú mladšie. Počas dovoleniek sa vzájomne zastupujú, ak nevybavia zástup lekárkami na dôchodoku. Bola som aj u dr.Smolkovej- tiež môžem odporučiť.