Chcela by som zmeniť detskú lekárku. Viete mi poradiť niekoho na Fedinovej alebo niekde na začiatku Petržalky? Chodíme na Šustekovú. Ale tam sú iba dôchodkyne. Uprednostnila by som doktora v mladšom veku, ktorý nedáva ihneď antibiotiká. Ďakujem.
@sykorka27 My chodime tiez k Mudr. Saskovej. Zatial spokojnost. Raz sme potrebovali surne papier na detsku urologiu hned zrana,nasa bola az poobede. Zobrala nas Mudr. Slezakova. Tiez velmi mila doktorka a max.zodpovedna.
@sykorka27 Goldenber nepoznám, Slezáková má naozaj dlhoročnú prax, pamätám si ju ešte keď som ja bola dieťa, mala ambulanciu vedľa mojej 🙂 osobnú skúsenosť nemám, ale tak z čakárne pôsobí milo 🙂 rovnako aj Šašková, tiež mala ambulanciu na tej istej chodbe ako moja, Murínová, tá už išla do dôchodku a prevzala nás Kajtorová, ja som spokojná, čo sa týka atb, tak ich predpisuje naozaj až keď sa inak nedá...
A v akom veku sú všetky tie doktorky? Neviem sa vôbec rozhodnúť. Nechcem nejakú v dôchodkovom veku alebo pred ním. Teraz takú máme. Je milá, ale.... Predpísať 2x tie isté antibiotiká je asi čudné.
moje deti chodia ku Mudr.Goldenberg, a som s nou spokojna. aj sestricka Silvia je fajn. jedine co ma hneva je , ze ju zastupuje jej mama Dr. Holbova. a snou som mala uz par krat vymenu nazorov...ale inak nemam co vytknut 🙂
@sykorka27 MUDr. Kajtorová na Fedinovej...