Ahojte!
Presťahovali sme sa do Martina a hľadáme pre syna dobrého, empatického pediatra. Ak máte skúsenosť dajte mi prosím kontakt, budem vďačná za každý tip. Ideálne keby to bol pediater, ktorému príliš nevadia rodičia s alternatívnymi názormi na liečbu 🙂.
Ďakujem!
ja zas hladam nejakeho mladsieho pediatra...
veľmi odporúčam dr. Kosoňovú na Podháji. pracuje v ordinácii aj so svojou dcérou. kĺbia sa tam skúsenosti s mladším pohľadom na vec...
Ďakujem! Modrofúzik asi vyskúšame teda Dr. Kosoňovú.
@willi ja som na tom rovnako ako hmka, práve sme prišli z TT a bývame na Severe. Dr. Janíková je staršia, tak by ma zaujímalo ako je to s liečbou. Nie som veľmi naklonená na bežné medikamenty, skôr homeopatiká a hľadanie príčiny choroby, nie liečenie príznakov, tej chémie máme dosť aj inde, tak keď to nie je nevyhnutné, nedávam ju drobcovi ani sebe. ďakujem - aj všetkým ostatným kočkám za rady
Iva
@hmka ja sa tiez velmi prihovaram za dr.janikovu (a pozdravujem niku s karolinkou 😉 )
rozhodne nemam pocit ze by sme nasilu brali antibiotika ked ich netreba, vlastne sme ich este nebrali a to budeme mat tri roky. vela veci riesim len telefonicky, aby sme v cakarni neochoreli este viac ako sme..
@ivus78 - nie nie sme u Dr. Kosoňovej, nakoniec sme našli u nás v priekope rovno za domom Dr.Pedanovú, na cedulke mala homeopat tak sme ju skúsili. Zatiaľ sme u nej boli len 2x - prvý raz keď sme sa tam prišli prihlásiť, veľmi príjemná sestrička a doktorka tiež veľmi príjemná. Riško dostal obrázky, cukrík a išli sme domov. Druhý raz sme tam boli len na kontrole po kiahňach, skontrolovala či všetko OK a za pár minútiek sme odchádzali s vymalovánkou a bublifukom domov. Takže zatiaľ dojem dobrý, ako to bude pri nejakých horších infektoch neviem, ale možno ani nezistím, lebo ja pokračujem v liečení homeopatikami v spolupráci s inou homeopatkou, ktorá Riška pozná už pár rokov a sme moc spokojní.
@medi - tak teraz neviem, ktorú niku s karolínkou 😲 ... normálne sa mi z kečky parí, mala by som ich poznať?
@ivus78 myslim, ze Dr. Janikova je skutocna odbornicka 😉 ...my budeme mat rocik a mala zatial nebola chora (klop-klop)...mozno je to aj vdaka kojeniu...raz mala dcerka nadchu a dr. to riesila len morskou vodou do nosteka...ale stretavam sa s mnohymi maminkami, ktore patria tiez do jej obvodu a myslim si, ze sa nesnazi deticky "napchavat" antibiotikami, pokial to nie je skutocne nutne 🙂
a ako pise medi, vyhoda je, ze dr. je maximalne pristupna telefonickej komunikacii...cize nemusis travit cas s dietatkom v cakarni, kde su chore deticky 😉
Prosím Vás, o tip na dobrého pediatra v centre Martina.
@mirkas963 ahoj...nasla si nejaku dobru pediatricku v MT ?? dik lebo aj ja hladam a neviem sa dopatrat.. 🙂
@katuskalis my už doktorku máme, ale vtedy ma fakt naštvala a chcela som vymeniť, ale nikto sa neozval, tak to už neriešim. Keď sú deti zdravé všetci lekári sú dobrí, ale ide mi hlavne o prístup a ochotu.
@mirkas963 a koho mate ???
Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s MUDr.Mankovou s Martina.Spadame pod jej obvod a čítala som aj recenziu že k nej chodi celý Ambrak aj s ciganmi.bola som sa pýtať aj doktorky janikovej ale ťa už neberie.dakujem za info
@hmka odporucam Dr. Janikovu, Kosuty I., 043/4289 430