Neviete mi niekto odporucit dobreho pediatra v bratislave? S aktualnym pediatrom nie sme spokojny, mame 10 tyzdnoveho synceka. Dakujem
Naopak ja popracovu vobec neodporucam ;(( mala som ju ako dieta hroza...;(
Kde v ba hladas? Aka cast bratislavy a preco niesi spokojna az potom vieme lepsie poradit...
@shania31 ahoj.my chodime do Ruzinova.u nas su dve doktorky obidve pre nas super.zalezi ako ktory den sa striedaju niektora ma objednanych druha neobjednanych a striedaju sa.väcsinou su tam obe kazdy den.dr Kaprinayova a dr.Hrachova.kuk ich stranku http://www.detskylekarbratislava.sk/o-nas/ 🙂
Csader alebo jeho kolegyna v devinskej
@mata128 MUDr. Csader je super, ale je už presťahovaný do Záhorskej Bystrice 😉
mudr. csader, ale obavam sa, ze uz neberie novych pacientov mimo obvod :-/ my uz sme mali problem, ale prosikala som :D
@zeleny_cajik hej hej akurat som to isla napisat ze uz asi bude aj prestahovany.
MUDr. Lubica Foltinova - ambulanciu ma v Dubravke.
@zeleny_cajik odkedy je prestahovany????
@mata128 tuším od marca 😕
Chceme ju vymenit lebo na miesto riesenia zdravotnych problemov maleho riesi kazdu poradnu len to ze je velky lebo ako 9 tyzdnovy mal 6,4 kg a mam ho menej kojit a davat mu len vodu. Ked sme tam raz boli v piatok ako akutny pripad v pondelok sme mali prist na kontrolu a ani si nepamatala ze sme tam boli pred 3 dnami.
Ked bude plakat mam ho nechat ze ho to prejde.... nezda sa mi to byt velmi odborne poradenstvo.
Doktroka Hrachová zatiaľ robí v Raphael med - tam už nových pacientov neprijímajú.
Ale vraj bude od januára v Stupave otvárať svoju vlastnú novú ambulanciu a tam je šanca dostať sa, treba jej len napísať mail. Diaľnicou je to 15 minút od Bratislavy a v protismere, takže stále voľné cesty, žiadna tlačenica🙂
MUDr. Popracova, Kozia ul. 12. Ja mam u nej obidve deti a som velmi spokojna.