Pediater prívetivý k neočkovaniu - Trnava, Pezinok

zuzaana18
8. máj 2017

Ahojte, zacinam uvazovat o moznej zmene pediatra - hladam niekoho, kto ma respektujuci pristup v pripade rozhodnutia neockovat a je celkovo schopny pediater... mozno niekto, ako tato pani doktorka goo.gl/Yrnr2x. Okres TT, PK, pripadne BA. Budem vdacna za vase tipy a zdielanie skusenosti.

kika0810
8. máj 2017

Asi bude málo dobrých lekárov ktorí súhlasia s neočakávaním pretože oni vedia prečo je očkovanie dôležité ... nechápem prečo dnešné matky vymýšľajú nedať svoje dieťatko zaočkovať, veď ak ho ľúbim chcem preň to najlepšie a chrániť ho pred vážnymi chorobami je to čo by som ja svojmu dieťaťu určite dopriala- a aj som to urobila, dokonca som ich dala zaočkovať aj mimo základných očkovaní.... Neviem kto vymyslel túto "módu " nedať očkovať ale je to proti zdravému rozumu ako sa to už aj ukazuje keďže znova prepukla epidémia osípok ci tbc., ktoré sa nevyskytli desaťročia len vďaka očkovaniu. Zradila by som všetkým maminkám aby si dobre zvážili kým sa rozhodnú nedať svojmu dieťaťu šancu neochorieť....

candii
8. máj 2017

Ja byt na tvojom mieste, vyhladam si pediatrou v tvojom okoli, zdvyhnem telefon a narovinu sa opytam ci respektuje neockovanie. Tu ta zozeru za neockovanie za ziva.. verejne by som to urcite nepretriasala zvlast nie tu

candii
8. máj 2017

@kika0810 je pekne ze si ich zaockovat dala. Ale autorka kazne pocuvat nechcela. Polozila konkretnu otazku a cakala konkretnu odpoved, nie ake vyhody ma ockovanie.

veronikaszabova
8. máj 2017

@kika0810 zasa niekto, kto nevie odpovedat priamo na polozenu otazku...

candii
8. máj 2017

@kika0810 a este mimochodom TBC sa neockuje povinne uz roky

mummy01
8. máj 2017

@zuzaana18 nikto ti verejne nenapise meno lekarov...dokonca ani keby si si ich obvolavala tak ti ani samotny lekar do telefonu nepovie ze podporuje neockovanie 😉

zuzaana18
autor
16. máj 2017

Ahojte baby, dakujem za vase postrehy, postoje, navrhy. Sama som vo faze utvarania si nazoru, takze by som potrebovala pocut fakty z viacerych stran, myslim, ze takto je to fajn, a nie urobit si nazor "lebo toto mi pride momentalne spravne". Pekny vecer vam 🙂