Ahojte, vie mi niekto poradiť dobrého a hlavné milého pediatra v DFNsP na Kramároch? Mam totižto zlu skúsenosť s našim pediatrom.
Hľadám niekoho, ktorý vie aj vysvetliť bližšie keď je nejaký problém s dieťatkom, ktorému chce mamička dokonale porozumieť. Ja verím že aj pediatri majú malo času, a majú aj stres, ale je to nepríjemné keď Vás ten kto Vám má pomôcť odbije strohým rýchlym vysvetlením choroby, a keď sa pýtate druhy krát, lebo to chcete naozaj pochopiť poriadne, už po Vás zle pozerá, jej ton je nepríjemný až Vám dá pocit že Ste debil. Ďakujem 😉 🙂
@yveta1 ked som bola po porode, za mojou spolubyvajucou chodila jej sestra - pediatricka na kramaroch, cca 40 rokov, kratsie hnede vlasy, prijemna... Zial netusim ako sa volala, ale nemusela o mna vobec zakopnut, ale dtale sa ma pytala ci nepotrebujem poradit, pomoct... Poradila co si myslela ze robim zle, vysvetlila... Taku pediatricku mat....radost... Len skoda, ze neviem meno :(
Na Kramaroch v DFNsP su dve pediatricky - Kollarova a Novakova. Antosova je sukromna a sidli cez cestu.
Dakujem ti za tip, a to na tak vyznamnom a dolezitom mieste ako su Kramáre su len tri pediatricky? A vedela by si mi aj odporucit jednu z nich? Pripadne radsej mam volit uplne inu variantu?
Dobry den, ja som nasla len pani doktorku Antosovu Moniku : http://www.detskaambulancia.sk/
Ale sidlo maju na rusoveckej ceste. Neviem ju najst na tej Stromovej, vedeli by ste mi prosim poradit kontakt na nu?
Pani doktorka uz neberie pacientov.
Interne oddelenie Kramáre
@yveta1 moze byt aj sukr.? Dr.Antošova je na Stromovej ja som velmi spokojna.