Ahojte,viete mi niekto poradit dobru pediatricku na furci v ke? Zatial chodime k Antonyovej,nie je vyslovene zla,ale niektore veci sa mi nepacia..napriklad ze nas objednava s babatkom mimo poradne,teda minule som cakala asi 10 minut v cakarni plnej kaslajucich deti..a zatial kazda kontrola prebehla tak ze som mala pocit ze sup sup nech uz vypadneme..takze sa pytam veci pomaly uz vo dverach,lebo nie je cas. Uz sa stalo aj ze nam chcela nieco predpisat,ale kedze bolo naponahlo tak sa ani nepredpisalo..je toho viac,co mam vyhrady,asi som narocna 🙂. Hladam pediatra,ktory si vie najst cas,objednava v ramci poradne,a da sa s nim diskutovat o ockovani..viete niekto o takom? Najlepsie na furci,ale zvazim popripade aj inde...dakujem vopred za kazdu vasu odpoved a radu
My chodime ku Dr. Dupkalovej 🙂 je to velmi mila pani doktorka som s nou velmi spokojna
Ma furci je super dr. Rubovicova
tak toto som este nevidela, my sice chodime do tip topu a to nie je v tvojom okruhu ale tiez to nemame pod blokom. tam su obe pani doktorky super, ani neviem ktora je lepsia, my praveze vzdy velmi obsirne mame vysvetlovane a pod...