Chcela by som sa spytat na vas nazor a skusenosti na doktorky MUDr. Jana Dancova a MUDr. Drahoslava Hinstova pretoze vyberam pediatra pre nasho drobca co sa ma coskoro narodit a na tieto dve doktorky som nic nenasla. Dakujem.
@lucianoska Dancova je super, chodila som ku nej od svojich 8 rokov, cize ju poznam uz takmer 28 rokov😉, chodila som k nej aj s dcerou, kym sme zili na SK. Mozem len odporucit.
dakujem za odporucanie 🙂
@lucianoska Ahoj, mna tiez celkom zaujima kontakt na dobreho lekara na Trnavke. Vybrala si si jednu zo spominanych, alebo niekoho ineho? Vdaka, Martina
ahoj moj prvy syncek sa narodil v BA a chodila som s nim k doktorke Dancovej. Skvela pani doktorka - to bolo asi jedine za cim som lutovala ked sme sa stahovali z BA.
Casy ktore ma vyhradene na detsku poradnu vcelku dodrziavala a raz sa stalo, ze tam este mala chore dieta. Normalne nas sestricka nepustila do cakarne kym nevyvetrala bacile. To som si velmi vazila. Doktorka aj sestricka mali skvely pristup, pani doktorka bola naozajstnou oporou pre moje prvomaterske sebavedomie 🙂
@matarka
ja som si nakoniec vybrala pri dvoch levoch doktorku co som dostala kontakt od jedneho rodinneho znameho, je to jeho kamoska, ja som velmi spokojna s vyberom, co sa tyka trnavky tak kedze som nepatrila do ich obvodu tak ma nechceli zobrat z coho som bola sklamana
zelam vela uspechu v hladani
@gretocka
@lucianoska
@didi51100 Dievcata, dakujem! My byvame na Trnavke, tak hadam nebude problem, ze by male nevzali - ved uvidime, este mam chvilu na rozmyslenie🙂
Ahojte dievčatá, to zdravotne stredisko na Bulharskej je dobré?
Konkrétne ma zaujíma MUDr. Jana Dančová.
Ja ešte nemám trvalé bydlisko na Trnávke, no už teraz tam bývame. Myslíte si, že by nás zobrala? Hoci malý bude mať v papieroch prvý polrok iné trvalé bydlisko?
Ďakujem
Damy, prosim vas, ktora zo spominanych pediatriciek je mladsia? Cakam babo a hladam taku pruznejsiu lekarku. ktora mi potvrdi povinne vysetrenia novorodenca v rakuskej tehotenskej knizke, kedze ich zdravotka to odo mna bude vyzadovat. Robim v at.dik
@lenulienka86 mladsia je Dancova
Ako ste spokojne s tou Dancovou?
@fotik ja mam iba 9mes.dieta a zdrave ale zatial co chodime na poradne tak doktorka je velmi mila. Nic neodflakuje. Ziadne blbe poznamky pripomienky ani nic co by spochybnovalo jej prax. Sestricka je unikat ale o to radsej ju mam. Je to zenska nad vecou. Zadne tutuli mutuli ale co na srdci to na jazyku.
Ja od lekara zas ale neocakavam ze ma bude spovedat a davat mi rady o vareni obliekani sportovani... cize nepoznam lekarkin svetonazor nie je to moja rodinna znama.. v prvom rade som to ja co pozeram na svoje dieta ci je v poriadku po vsetkych strankach.
@lenulienka86 dakujem za info 🙂 este iba cakam babo, no postupne sa zacinam rozhliadat... a kedze byvame na trnavke, nechce sa mi trepat niekde mimo ked budem mat chore dieta...
Ahoj Mudr Dancovu mozem len odporucat. Chodime ku nej s oboma chlapcami. Je vyborna. Nemenila by som ju za ziadnu inu.
Nikdy necakame dlho. Starsi syn ked bol malinky, chodili sme velmi casto hned identifikovala spravnu chorobu a poslala nas vcas do nemocnice. aj odbornici ju chvalili. Nie je na dlhe vykecavanie, ale co sa spytas poradi, pomoze, podpori. Je zastankynou kojenia, nedava antibiotika ked netreba. A ked mas malinke babo chore, vzdy nas sestricka brala prednostne aby sme tam necakali. Ide to tam rychlo.
@fotik ak mas trvaly pobyt v jej rajone tak nemusis sa hlasit. Staci ze tam zavolas a sestricka ti povie. Ja som tam bola osobne ako tehotna a kedze byvam na galvaniho tak mi povedala ze ani som nemusela chodit. Ani nic ziadne karty papiere nic. Iba som zavolala po navrate z porodnice ze uz sme doma a sestricka dosla k nam domov v tom tyzdni a priniesla recept na kvapky co ma babatko brat. A az po 3t sme sa prvykrat my dostavili ku lekarke. Poradne su vzdy na objednanie a teda necakas. Max 15minut sa mi stalo.
@lenulienka86 jeej aj my sme na Galvaniho... tak ked porodim, mozme ist kocikovat 🙂
@fotik
@lenulienka86
@ingrid25
Ahojte zienky, tiez sa v kratkom case stahujeme na trnavku a chcem teda hned zmenit aj pediatra,kedze beztak som s nasou nebola spokojna. Odporucte teda tu pani dr Dancovu radsej? Nie som narocna mamina,ale zial mam nie dobre akusensoti s pediatrickou a uz dopredu mam celkom strach,ci si sadneme, reap. Vyberiem lepsiu doktorku, ktora ma nezdeprimuje a nebudsem odchadzat od nej so slzami v ociach a beznadeji. Pochopila som,ze tu ordinuju len dve pediatricky asi a teda nechcela by som zhanat lekara velmi daleko od domova. Ja mam dve deticky, onedlho 5 rocnu slecnu a 2 rocneho sibala. Su zial chorlavejsi a a mam ich vacsinou doma a som z toho uz mierne na nervy, hlavne ak ich opatovne skoli choroba. Tak by som potrebovala skor podporu ako nechapave a odsudzujuce pohlady. Dakujem vam vopred za vase nazory a skusenosti aj s odstupom casu.
@mwt Ahoj, Ja mam s MuDr Dancovou velmi dobre skusenosti. Ale aj MuDr Hinstova je velmi dobra a prijemna. Je starsia a vie to s detmi aj rodicmi... Myslim ze ani u jednej sa nemusis bat. Ja som v poslednom case bola velmi casto u Dr a len sa smiali ze sa nam tam musi pacit a doktorka sama hovori radsej nech chodime castejsie ked treba aby skontrolovala deti...Tak drzim palce...
ahojte, budeme sa stahovat do Trnavky a teda premyslam, ci menit doktorku.. podla rajonu by sme mali patrit k Dr. Jancovej, aka je co sa tyka ockovania?
@lucianoska aj ked je uz neskoro ale urcite nedavaj dieta k Dancovej. Teraz cez coronu som bola nakazena a mala som dost tazky priebeh bola som k nej objednana s teplotami a bolestami som tam cakala od 10:00 do 11:30 aj ked som mala termin o 10:00 jej to bolo jedno kazdeho zobrala mna prehliadala a ked mi uz naozaj bolo zle isla som za nou a slusne som sa jej spytala kedy budem uz na rade. Odpovedala mi ze ak sa mi nepaci ze tam su dvere ze nieje povinna ma vysetrit a ze to je len jej dobra vola ze ma vysetri. Takze za mna k Dancovej urcite EE
@lucianoska
http://www.lekar.sk/1852/mudr-jana-dancova/hodn...
http://www.lekar.sk/1845/mudr-drahoslava-hinsto...