Zdravím všetky maminy. Ako každá mamina pred pôrodom aj ja zháňam pediatra. Rodičia v mojom okolí sú väčšinou s pediatrami nespokojní, a preto by som chcela založiť diskusiu o pediatroch. Ktosi mi spomínal MUDr. Šimovičovú.... Máte s ňou niektorá skúsenosť?
@shawn7 dr simovicova je mama mojho spoluziaka zo strednej, je to velmi prijemna pani, ja k nej sice nechodim, ale ked sme mali problem s dcerou tak velmi rada odkonzultovala, bola velmi prijemna, vysvetlila aj povzbudila navrhla dalsie riesenia, na moj vkus ma dost plnu cakaren a cakat tam za kazdym asi nie je velmi prijemne ale mozno som vystihla len problematicke obdobie alebo hodinu, ale bolo sa s cim pohrat co ocenia nielen cakajuce mamicky
Teraz to tam konečne vyriešili. Dajú vám kartu a môžete parkovať na tých miestach vyhradených pre obyvateľov starého mesta.
Jasné mám. 02/52444724. Má aj sestričku veľmi milú. Myslím, že pred narodením stačí len zavolať a spýtať sa či vezmú dieťa. Po odchode z pôrodnice zavoláš a hneď ti dá termín prvej poradne. Nebuď prekvapená, keď ťa zavolá aj hneď v ten deň alebo na druhý
Ako je to na Mytnej s parkovanim?
Takže rada by som Vám povedala pár slov na p. Dr. Šimovičovú..
V žiadnom prípade ju neodporúčam. Od neprofesionality cez to že si vypýta nehoráznych 4 EUR za buchnutie pečiatky, až po to, že vždy keď tam človek príde sú na "obede".
Sestrička je veľmi milá? je to jedna arogantná nepríjemná žena.
To ako sa ona správa ku klientom, akým štýlom s nimi komunikuje je des! Možno nie so všetkými, možno s pacientami "horných 10 000" sa rozpráva pekne.
Ahojte,ešte nikdy som sem nepísala, ale rada sa vyjadrím k dr. Šimovicovej. Chodíme k nej od narodenia, na prvú návštevu prišla k nám domov a to bývame hneď vedľa. Poradne na čas pár minút ut čakanie. Za dva roky starostlibosti sa nemôžem sťažovať, malý bol chorý tak viac až teraz,opakovane vytery,krvné testy,aj rtg,spokojnost. Je pravda,že v čase chorôb býva cakaren plná,dnes napríklad 2 deti....za mňa odporúčam.
Ahoj, Šimovičovú nepoznám, ale mám taký pocit, že ona je tiež na Mýtnej. Je tam aj dr. Rapošová. Vrelo ju odporúčam! Mám s ňou len tie najlepšie skúsenosti. Milá, veľmi starostlivá. V ordinácii má CRP, streptokokový test, pre bábatka má zvlášť miestnosť. chodím k nej s dvoma deťmi a som maximálne spokojná.