Ahojte maminky aj nemaminky. Približne rok bývam v Moste pri Bratislave. Nakoľko čakám dieťatko, potrebujem už riešiť aj otázku pediatra. Na stránke obce som našla MUDr.Katarínu Špalekovú, ale bez recenzií. Ak máte niekto s touto pediatričkou skúsenosti, poraďte. Celkom ma odrádzajú najmä ordinačné hodiny - len 2x do týžňa..či sa potom neoplatí zohnať niekoho v Podunajských? Ďakujem za rady 🙂
@maja923 ahoj, ja bývam tiež v Moste a síce čakám bejby až koncom roka-začiatkom januára dnes som presne začala uvažovať nad pediatričkou. Táto v Moste vraj nie je dobrá, sú na ňu aj vcelku zlé recenzie tuším aj tuto na MK. Môj priateľ je z Mostu a chodil k nej síce celé detstvo ale našťastie nikdy nebol nijak vážne chorý, ale jeho mamina mi sama povedala, že k tejto doktorke by už nedala deti. Skôr som uvažovala nad Vrakuňou nakoľko je tam aj lepšia dostupnosť a keď raz bude musieť isť dieťa samé (také 16-18ročné) nech to nie je ozaj úplne mimo. Toť môj názor.
@88koalka88 dakujem za nazor..asi tiez zvazim mimo mostu pediatricku. Inac kde byvas ak sa smiem spytat? To som rada, ze je tu na MK niekto aj z Mostu 🙂 ja byvam Pod psenom-novostavby.
Ahojte mamičky,
som z Mostu pri Bratislave a momentálne chodíme k Dr. Špálekovej. Som však rozhodnutá ju vymeniť za iného pediatra, potrebujem však poradiť nejakú naozaj dobrú dr. blízko Mostu (okolité obce), môžu byť Podunajské Biskupice prípadne Vrakuňa. Ďakujem za každý tip.
Ahoj co ja viem maminky z mostu chodia prevazne do podunajskych..To mas pravdu 2 krat do tyzna je onicom...