Pediater - Most pri Bratislave

maja923
11. júl 2014

Ahojte maminky aj nemaminky. Približne rok bývam v Moste pri Bratislave. Nakoľko čakám dieťatko, potrebujem už riešiť aj otázku pediatra. Na stránke obce som našla MUDr.Katarínu Špalekovú, ale bez recenzií. Ak máte niekto s touto pediatričkou skúsenosti, poraďte. Celkom ma odrádzajú najmä ordinačné hodiny - len 2x do týžňa..či sa potom neoplatí zohnať niekoho v Podunajských? Ďakujem za rady 🙂

barbora59
11. júl 2014

Ahoj co ja viem maminky z mostu chodia prevazne do podunajskych..To mas pravdu 2 krat do tyzna je onicom...

88koalka88
12. júl 2014

@maja923 ahoj, ja bývam tiež v Moste a síce čakám bejby až koncom roka-začiatkom januára dnes som presne začala uvažovať nad pediatričkou. Táto v Moste vraj nie je dobrá, sú na ňu aj vcelku zlé recenzie tuším aj tuto na MK. Môj priateľ je z Mostu a chodil k nej síce celé detstvo ale našťastie nikdy nebol nijak vážne chorý, ale jeho mamina mi sama povedala, že k tejto doktorke by už nedala deti. Skôr som uvažovala nad Vrakuňou nakoľko je tam aj lepšia dostupnosť a keď raz bude musieť isť dieťa samé (také 16-18ročné) nech to nie je ozaj úplne mimo. Toť môj názor.

maja923
autor
12. júl 2014

@88koalka88 dakujem za nazor..asi tiez zvazim mimo mostu pediatricku. Inac kde byvas ak sa smiem spytat? To som rada, ze je tu na MK niekto aj z Mostu 🙂 ja byvam Pod psenom-novostavby.

poiu
29. jún 2018

Ahojte mamičky,

som z Mostu pri Bratislave a momentálne chodíme k Dr. Špálekovej. Som však rozhodnutá ju vymeniť za iného pediatra, potrebujem však poradiť nejakú naozaj dobrú dr. blízko Mostu (okolité obce), môžu byť Podunajské Biskupice prípadne Vrakuňa. Ďakujem za každý tip.