ahoj mamicky
ak pridem s babatkom domov, kedy mam navstivit pediatra? a ako casto ho treba navstevovat? vsetko vysetri jeden lekar, alebo treba bludit po poliklinike aj s babatkom?
My to tu mame trosku inac. Z porodnice sme dosli na 3 den a o dalsie 3 dni malej brali krv na nejake specialne testy.. a potom kontrola je tu kazdy tyzden- vazenie meranie. A plus raz do mesiaca celkova prehliadka u normalneho lekara.. lebo tie tyzdnove kontroly tu robia nieco ako porodne sestry.
aha...inak aj my sme museli zo zac. kazdych 5 dni k pediatricke na prevazovanie, lebo mala strasne malinko priberala
asi je to u každého lekára inak...
po narodení k nemu muž išiel malého nahlásiť, no on o ňom už vedel, po príchode domov hneď na druhú deň prišie doktor k nám, vyplnil papiere
potom už chodíme len na poradne v 4týždňoch,6týždňoch,10týždňoch, teraz až v 4.mesiaci, 5.mesiaci-priniesť moč, v 6.,8.,10,12,15.mesiaci, po 2 rokoch
na sono kĺbikov máme ísť až v 4mesiacoch, kontrolovali nás len v pôrodnici a kázali takto
v 5.mes. sa nosi moc? nam nic dr.nehovorila, teraz sme boli na poradni...ideme az zamesiac na 3.davku hexa
ano, kontroluje sa
terkaa, je dobre dohodnut sa s pediatrickou este pred narodenim babatka, ze k nej budete chodit.... k nam prvy den prisla vecer hned sestricka a to bola sobota, vsetko nam poukazovala a potom sme chodili a chodime do poradne.....pri nejakych problemoch ta poslu kam treba, hlavne musis mat dobru detsku lekarku a ostatne pojde aj samo 🙂
to este existuje, ze sestricka pride na byt???
k nám prišiel doktor, nie sestra
a samozrejme nie je to zadarmo
😅
u nas pride doktor hned na druhy den po presuteni a potom za 4 tyzdne sono noziciek a kazdyn mesiac na kontrolu
Ahojte mamičky, ja by som sa chcela len opytat ci nam neviete poradit nejaku dobru pediatricku v Bratislave. Vdaka
terkaa, ano, k nam prisla a bolo to uplne zadarmo 🙂))
mam pocit, ze je to povinne, aby doktor prisiel. ma skontrolovat podmienky, v akych sa dieta nachadza
alififi
zlaaate babatko 😵
terka: asi 3 dni po navrate z porodnice.staci ist len k pediatrovi, na sono klbikov sa chodi do 6.tyzdnov k ortopedovi inak nic...