prosim vas chodite niekto do pearl dental ? nikde nemaju cennik, zajtra ideme 1x nech viem co mam cakat. dakujem
Ahoj, keďže tam ideš tak asi vieš, že je to súkromná ambulancia, poviem ti ale, že tie ceny nie sú nejaké vysoké, ja som práveže bola celkom milo prekvapená a doktorka je tiež milá 🙂
@danajahotkova ano to mi je jasne, inde co som nasla zmluvne nechcu brat deti a niekde neberu vobec co ine nam ostava, ale chcela som vediet aspon priblizne cenu, kedze som sa nikde nedopatrala k ich cenniku, ale uz bola mala rano cize viem co platili za vstupnu prehliadku , ale kedze bola s tatinom cennik neviem stale 🙂
@lubka73 Je to ťažko, viem sama, jak to chodí. A keď sa aj dostaneš k zmluvnému tak mnohokrát sa stretneš s neochotou, čo mňa vie odradiť. Na ceny je fajn sa aj zubárky popýtať tá ti presne povie, čo ako vychádza nech máš predstavu. No napríklad ja som naposledy bola na preventívke a za preventívnu prehliadku som platila dvacku 🙂
@danajahotkova ja som sa len zlakla ze to bude vela, lebo mi to vcera vyhodilo nejaku zlavu dna staru kde bola cena za vstupnu prehliadku 88 eur a to sa mi zdalo prehnane, kedze som vedela ze inde v sukr. sa pohybuje cca 50 eur, ale nakoniec platili 58 eur a zubky jej ani nerobila az o tyzden, tak uvidim co budu platit potom, bola spokojna a to je hlavne
@lubka73 Nie nie poviem ti, že ja keď som si zisťovala ceny predtým jak som sa rozhodla pre túto ambulanciu, že aj cez známych a tak, tak som až zírala, keď kamoška hovorila koľko platieva len za prehliadku u svojho. Teraz som rada za to, kde chodím a aj koľko platím 🙂
S čím má malá problém? Či kaz? 🙂 To je podstatné, že tam nepôjde s nejakým strachom 😉
@danajahotkova ano mala kaz, bolelo ju to boli sme na pohotovosti, tam jej to vyvrtal a dal vlozku , cize nesla do neznama vedela co ju caka, len teraz nam povedala ze jej ten zubok uz nebude zachranovat, ze to ma mliecne ze jej ho vytrhne, no uvidime, ale uz jej jeden vypadol vpredu
@lubka73 Bóžinku ☹ Zuby vedia potrápiť niekedy. Ja tiež keď si vezmem, keď som bola mladšia som ani za svet k zubárovi nechcela chodiť, no teraz už chodím pravidelne, už nechcem niečo zanedbať. Jasné, no veď ona najlepšie vie, čo bude najvhodnejšie urobiť, aby malá mala pokoj. Hej? Už prichádza do takého veku, že mliečne postupne budú vypadávať, aj ste zúbok odložili? 🙂
@danajahotkova uz prisla zubkova vila 🙂ved jej robila dnes aj rtg tak vravela ze von, snad bude ok, ved uz ledva cakala kedy vypadne , lebo vsetci v triede uz davno maju vonku, len nasa mala dost neskoro prve tak sa ani necudujem ze jej aj neskor padaju a okrem toho je najmladsia v triede
@lubka73 Hej? Tak to je super, tak aj radosť doma bola, hej? 🙂
Tak jasné, detičky to trápi, keď vidia, že iným už zúbky vypadávajú a jej ešte nie. Ale tak už aspoň bude aj ona v pohodke.
Ako sa držíte?? 🙂
@danajahotkova celkom fajn sa mame, v piatok ideme este na jednu opravu zubku, lebo boli dovolenky a aj my sme boli kade tade a uz snad bude mat pokoj ked pojdeme do skoly 🙂 aj si trosku poplackala, ale tatino povedal ze super pristup vsetko jej vysvetlila, tak nelutujeme a inde to je mozno o par eur lacnejsie , ale co pocuvam ako sa maju k detom tak som rada ze sme nakoniec skoncili tam 🙂
@lubka73 Tak si aj vy užívate rodinka leto? My by sme chceli ísť zajtra niekam aspoň na jednu noc, ak sa drahému nepodarí vybaviť si voľno na pondelok, utorok. Lebo šak také krásne počasie a my doma. Len dúfam, že sa nevyberieme niekam a budeme mať na nič počasie, že bude pršať 😂🙏 Jasné, už potom sa bude môcť len na školu, na učenie sústrediť. Tak tá cena, moc sa ňou neoplatí riadiť pri takýchto veciach, ale teda som rada, že ste takto pochodili 🙂
nemate niekto skusenost s touto ambulanciou, co sa tyka vysetrenia v tehotenstve? preventivne prehliadky a tak? neni s tym problem?
dost by mi pomohla nejaka osobna skusenost 🙂
@danina09 Prečo by s tým mal byť problém? Šak aj v tehotenstve je potrebné aby si chodila na prehliadky, ja chodím a úplne v pohodke.
Neviem čo bližšie by ťa ohľadne toho zaujímalo. Zatiaľ doposiaľ počas tehu som nejaké problémy so zubami nemala, čiže len o preventívke ti viem popísať 🙂
@danajahotkova neviem, mala som taku obavu, lebo viem, ze niektori zubari moc nie su nadsene z tehotnych, ale zbytocne som sa v tomto pripade bala, nasla som si kontakt a priamo som si zavolala na ambulanciu a informovala som sa, co a ako, uz mam prehliadku aj za sebou a ziadny kaz ani nic, taka som happy 🙏😍
prepacte zabudla som mesto Bratislava