Ktoreho ortopeda v Trnave by ste mi, prosim, odporucili? Pružinec, Lengyel, alebo Jurovčik?
Lengyel. Ale uz sa dlho k nemu caka
vdaka, chcem ist s 12 roc. dcerou a on ma tusim deti vyhradene na pondelok od 12.00
Chod k Lengyelovi,Pruzinec a Jurovcik su uplne nanic lekari.
vdaka...
Ja mám skvelé skúsenosti s novým ortopédom na poliklinike,MUDr. Baláž. Má krásnu klimatizovanú ambulanciu , v čakárni recepcia, detský kútik, skvelý prístup k deťom a pozor!, lekár všetko trpezlivo vysvetlí a odpovie na otázky. Objednávky na termín a to všetko bez poplatkov. má aj stránky. Po skúsenostiach s ostatnými "ortopédmi" na poliklinike som sa cítila ako v sne.My sme boli s plochými nohami, detske kĺby robí od septembra. Okamžite som objednala rodičov, ktorí sa doma trápia , len abby nemuseli k tým ostatným ortopédom.
kĺby novorodencov robia až od septembra, ale ostatné väčšie deti robia , v čakárni čakali mamičky s deťmi
na internete som nasla toto
Tel:
033/ 556 71 09
Mobil:
0907 906 743
treba mat trpezlivost, sestricka nie vzdy dviha
K Dr. Balážovi - moja skúsenosť z dnešného dňa. Situácia sa zrejme od času Vašich príspevkov dosť zmenila. Na vyšetrenie som telefonicky objednala moje 2 dcéry - malú 3-ročnú a 18-ročnú. Dostali sme od sestričky termín o týždeň. Super, potešila som sa. Sestrička sa v telefonickom rozhovore pýtala na vek detí a stručné popísanie ich ortop. problémov. Objednala nás bez poplatku na orientačný čas 13,00 hod.. Do čakárne sme prišli presne o 13,00, pred nami tam sedeli ešte ďalší 5-6 pacienti, niektorí aj s doprovodom, takže spolu nás tam bolo asi 10-12 ľudí. Že kopa ľudí a žiadne odstupy v čakárni v rámci COVID-u, to ani nebudem riešiť. Prístup sestričky k nám celý zle, napr. otázky o diagnóze mojich detí nahlas pred všetkými ľuďmi v čakárni, ktorí od nudy a zdĺhavého čakania striehli na každé slovo - veľmi neprofesionálne a neetické z jej strany, žiadna diskrétnosť, okrem toho nechápala, že vzhľadom na počet ľudí v čakárni nemôžem s malým dieťaťom čakať minimálne ďalšiu hodinu a pol alebo aj dve hodiny, kým sa dostanem na rad, lebo dieťa mi tam tak dlho nevydrží, ako keby ona doma nikdy žiadne dieťa nemala. Boli sme pritom objednaní na konkrétny čas, hoci orientačný, ale čo je to orientačný termín? Že nás tam nechajú čakať pokojne aj o 2 hodiny viac??? A ešte zopár jej komentárov, ktoré ma dosť prekvapili a sklamali, okrem iného napr. že oni majú 50 pacientov denne, takže môžem ísť aj k inému lekárovi, nemusím čakať u nich (zjavne nových pacientov nepotrebujú, čo mi však mohla povedať už pred týždňom v telefóne). Chcela som sa dohodnúť na inom termíne, zo strany sestričky nebol záujem. Pred nami riešila niečo s touto sestričkou iná pani (sestrička znovu dostatočne nahlas komentovala jej zdravotný stav, aby to počula celá čakáreň), pani tiež odchádzala dosť nahnevaná a nespokojná. Odišla som s deťmi domov bez vyšetrenia.
@23daniela opravujem preklep....ortoped..🙂