Ortopéd v Bratislave

lusyinka
15. jan 2015

Ahojte maminy!
Náš synček má problémy s nožičkami, od 13 mesiacov chodí a odvtedy zakladá nôžky, potkýna sa, padá, chodí strašne. Boli sme u nás v Leviciach u ortopéda, ale prístup nebudem komentovať. Predpísal obuv, vložku do topánok a dovidenia. Okrem toho sa k nemu dostať je zázrak, nedvíha telefóny a tak sme sa rozhodli, že navštívime nejakého iného ortopéda v Bratislave. Predsalen viac skúseností... My ale nikoho nepoznáme, tak sa obraciam na Vás. Poraďte niekoho prosím. V Mama a ja som čítala o MUDr. Hostýnovi, tak neviem či k nemu alebo odporučíte niekoho iného. Hlavne nech nečakáme na termín 3 mesiace. Ďakujem pekne za rady a skúsenosti! 🙂

meluela
15. jan 2015

@lusyinka Ahoj, my sme boli u Dr. Kusina, je to pri Pasienkoch v Ruzinove (Hant aréna), má vlastné prístroje, za vysetrenie klbikov sa platilo nejakych 15e.
Je taký mladý a bol veľmi milý, myslím že aj s termínom nebol problém ani s dlhým čakaním v čakárni.
http://www.ortotop.sk/

drzim palce 😉

jana_eyre
15. jan 2015

aj my sme s oboma detmi chodili ku Kusinovi, je to naozaj dobry doktor.. je to na teslovej a na nete najdes aj jeho stranku..

margarita
15. jan 2015

@lusyinka
Dr.Kusina poznam, ale len z rutinneho vysetrenia klbikov vsetkych mojich novorodencov. 😉
neviem aky je, ked ma dieta naozaj problem, najma ak by ste tam chodili opakovane, lebo aj na stranke ma, ze nema zmluvu so ziadnou poistovnou, cize vsetko je u neho na priamu platbu. Ja osobne nemam na 20 eur za kazdu navstevu a s detmi kvoli plochym noham chodim sem http://www.snop.sk/
Dr. Francovu z detskej ambulancie vrelo odporucam.

vladka.t
15. jan 2015

Aj my u Mudr.Kusina ,ale v Malackach...bez platenia.Treba sa objednat.

11nika11
16. jan 2015

Dr Gajdoš zo zdravotného strediska na Strecnianskej.Treba sa objednávať a platí sa síce poplatok ale mne sa zdá fajn.

lusyinka
autor
22. jan 2015

@margarita Pozerala som tú stránku, ale veď tam sú také poplatky v tom cenníku, že mi až zle zostalo... 40eur za vyšetrenie? To sa nehanbia pýtať? Otras toto zdravotníctvo naše :-/

lusyinka
autor
22. jan 2015

@vladka.t
@meluela Ďakujem babizne, je len zaujímavé, že v Ružinove robí po-pia 8.00-13.00 a v malackách po, št, pia 8.00-15.00 😀 To sa naklonoval? Už som kontaktovala tie Malacky, tak som zvedavá, čo odpíšu. Ďakujem Vám ešte raz veľmi pekne, dúfam, že malému pomôžu..

vladka.t
22. jan 2015

@lusyinka kuk :Pacientov objednávame výlučne telefonicky na čísle 0907 043 915 a to v čase pondelok až piatok od 8.00 do 13.00Objednaní pacienti budú vyšetrení v dohodnutom čase v ordinačných hodinách: utorok od 8.00 do 18.00 .....v Ruzinove len v utorky

lusyinka
autor
22. jan 2015

@vladka.t anooo? no vidíš to som si nevšimla... Darmo ťažko sa študuje, keď sa mi dieťa štverá po hlave 😀 Každopádne som im písala, tak budem čakať na mail 🙂 ďakujeeem

liaka
22. jan 2015

@lusyinka Ja mám zo synom presne taký istý problém.Náš ortopéd na prvýkrát kázal len zvýšené dávky vitamínu D a kontrolu o tri mesiace.Ale nožičku krivil čím ďalej viac, stále sa potkýňal a padal tak po mesiaci som išla znova s tým, že nech niečo robí.Konečne ma poslal na snímok a zistil, že kosť v nohe sa odlišuje od normálu.Tak nám dal na noc také fixačné plastové nožičky-neviem ako sa to presne volá.Robili mu to na mieru, má to na noc na obidvoch nožičkách.Ale pokrok nevidíme.Tiež hľadám nového ortopéda.Ak niečo zistíte dajte mi vedieť, ďakujem.

lusyinka
autor
22. jan 2015

@liaka no nám zakladá obe a svokra je sestrička detská a furt že luci už je to lepšie, ale hovno je to lepšie, žiadene zlepšenie nevidím a zdá sa mi, že aj tak krivo stojí, že jedno rameno nižšie ako druhé....to mu dali také ortézy, nie? kamoškina malá to tiež mala a ona s ňou cvičila aj vojtovku a fakt jej to pomohlo. narodila sa s ráštepom chrbtice, hneď ju operovali a dlho nechodila...ale od 2 mesiacov s ňou chodila na rehabilitácie a doma niekoľkokrát denne cvičili a malá chodí...nechodí tak pekne ako iné deti, ale chodí, čo jej povedali, že možno nikdy nebude, keď sa narodila....držím vám veľmi palce a dám vedieť čo v tých malackách 🙂

liaka
22. jan 2015

Ano, ortézy.Písala som rýchlo a nevedela si na to spomenúť.Veď to, že ja by som bola tiež zato cvičenie+keby nejaká ortéza bola aj cez deň.Lebo zbytočne to má v noci keď cez deň tu nohu láme ako aj je zvyknutý chodiť.
@lusyinka

lusyinka
autor
22. jan 2015

@liaka No veď tomu nerozumiem, prečo vás neposlali na rehabilitácie... Zbožňujem takých doktorov, čo nemajú nervy na malé deti, tak človeka len odbijú.... Nám prvý ortopéd, u ktorého sme boli v malého roku a čosi, povedal, že má chôdzu primeranú veku a že ak tak, máme ho učiť chodiť rovno po čiare.... Sme zostali s mužom stáž s otvorenými ústami.... Ročné dieťa učiť chodiť po čiare 😀 ach jaj