Ahojte maminy!
Náš synček má problémy s nožičkami, od 13 mesiacov chodí a odvtedy zakladá nôžky, potkýna sa, padá, chodí strašne. Boli sme u nás v Leviciach u ortopéda, ale prístup nebudem komentovať. Predpísal obuv, vložku do topánok a dovidenia. Okrem toho sa k nemu dostať je zázrak, nedvíha telefóny a tak sme sa rozhodli, že navštívime nejakého iného ortopéda v Bratislave. Predsalen viac skúseností... My ale nikoho nepoznáme, tak sa obraciam na Vás. Poraďte niekoho prosím. V Mama a ja som čítala o MUDr. Hostýnovi, tak neviem či k nemu alebo odporučíte niekoho iného. Hlavne nech nečakáme na termín 3 mesiace. Ďakujem pekne za rady a skúsenosti! 🙂
aj my sme s oboma detmi chodili ku Kusinovi, je to naozaj dobry doktor.. je to na teslovej a na nete najdes aj jeho stranku..
@lusyinka
Dr.Kusina poznam, ale len z rutinneho vysetrenia klbikov vsetkych mojich novorodencov. 😉
neviem aky je, ked ma dieta naozaj problem, najma ak by ste tam chodili opakovane, lebo aj na stranke ma, ze nema zmluvu so ziadnou poistovnou, cize vsetko je u neho na priamu platbu. Ja osobne nemam na 20 eur za kazdu navstevu a s detmi kvoli plochym noham chodim sem http://www.snop.sk/
Dr. Francovu z detskej ambulancie vrelo odporucam.
Aj my u Mudr.Kusina ,ale v Malackach...bez platenia.Treba sa objednat.
Dr Gajdoš zo zdravotného strediska na Strecnianskej.Treba sa objednávať a platí sa síce poplatok ale mne sa zdá fajn.
@lusyinka Ja mám zo synom presne taký istý problém.Náš ortopéd na prvýkrát kázal len zvýšené dávky vitamínu D a kontrolu o tri mesiace.Ale nožičku krivil čím ďalej viac, stále sa potkýňal a padal tak po mesiaci som išla znova s tým, že nech niečo robí.Konečne ma poslal na snímok a zistil, že kosť v nohe sa odlišuje od normálu.Tak nám dal na noc také fixačné plastové nožičky-neviem ako sa to presne volá.Robili mu to na mieru, má to na noc na obidvoch nožičkách.Ale pokrok nevidíme.Tiež hľadám nového ortopéda.Ak niečo zistíte dajte mi vedieť, ďakujem.
@liaka no nám zakladá obe a svokra je sestrička detská a furt že luci už je to lepšie, ale hovno je to lepšie, žiadene zlepšenie nevidím a zdá sa mi, že aj tak krivo stojí, že jedno rameno nižšie ako druhé....to mu dali také ortézy, nie? kamoškina malá to tiež mala a ona s ňou cvičila aj vojtovku a fakt jej to pomohlo. narodila sa s ráštepom chrbtice, hneď ju operovali a dlho nechodila...ale od 2 mesiacov s ňou chodila na rehabilitácie a doma niekoľkokrát denne cvičili a malá chodí...nechodí tak pekne ako iné deti, ale chodí, čo jej povedali, že možno nikdy nebude, keď sa narodila....držím vám veľmi palce a dám vedieť čo v tých malackách 🙂
@liaka No veď tomu nerozumiem, prečo vás neposlali na rehabilitácie... Zbožňujem takých doktorov, čo nemajú nervy na malé deti, tak človeka len odbijú.... Nám prvý ortopéd, u ktorého sme boli v malého roku a čosi, povedal, že má chôdzu primeranú veku a že ak tak, máme ho učiť chodiť rovno po čiare.... Sme zostali s mužom stáž s otvorenými ústami.... Ročné dieťa učiť chodiť po čiare 😀 ach jaj
@lusyinka Ahoj, my sme boli u Dr. Kusina, je to pri Pasienkoch v Ruzinove (Hant aréna), má vlastné prístroje, za vysetrenie klbikov sa platilo nejakych 15e.
Je taký mladý a bol veľmi milý, myslím že aj s termínom nebol problém ani s dlhým čakaním v čakárni.
http://www.ortotop.sk/
drzim palce 😉