Ahojte baby, prosim poradte mi dobreho ortopeda pre dospelych v Bratislave, alebo v Trnave.
Ma niekto skusenosti s nejakou sukromnou klinikou? Potrebujem sa dostat cim skor a nie az o 2-3 mesiace. Velmi pekne dakujem za kazde info.
Clinica orthopedica dr jakubik. Odporucam som po operacii 3 tyzdne.
trnava lengyel v zoske
Dakujem baby...ste zlate
@emka123 ahoj.cele komplet ma to vyslo do 1000€, ked zratam vsetko t.j. vstupne vysetrenie, magneticka rezonancia, vyhodnotenie mr lekarom, samotna operacia s anesteziou, barle, rehabilitacie a medziklbova vyzivova injekcia po operacii. Myslim, ze sa nejak nespecializuju na konkretne klby, robi kazdy vsetko
@37373 poliklinika Mlynská dolina, MUDr. Patro. Súkromná, platí sa 25€ za každé vyšetrenie. Síce som absolvovala len jedno vyšetrenie zatiaľ, ale spokojnosť s prístupom, mala som dojem, že doktor vie čo robí, všetko vysvetlil, bez problémov odpovedal na otázky. Termín som mala v priebehu pár dní - odporúčam objednať sa telefonicky a nie cez stránku topdoktor (okrem toho, že cez stránku je to spoplatnené, tak telefonicky som dostala skorší termín). Zobral ma úplne presne na čas.