Ortopéd MUDr. Khouri v Banskej Bystrici

sampo
11. júl 2012

Ahojte, chcem zistit, ake mate skusenosti s tymto ortopedom. My sme k nemu sli prvykrat cca pred 1,5 rokom s malou, lebo nasa obvodna uz nevedela posudit, ci je naslapovanie dovnutra este v norme alebo nie (a este nevedela vtedy chodit sama, len za jednu ruku). Prvy dojem z neho bol celkom fajn, zdalo sa, ze tomu rozumie, poradil nejake cvicenie na ponatahovanie sliach a hlavne sme tam nemuseli dlho cakat. No odkedy ma prestahu ambulanciu z centra mesta, citim sa tam ako na vlakovej stanici - nastup, vystup. Je strucny, strohy a fakt keby som si co-to nenastudovala a nehladala aj ine alternativy, tak nam tie ortezy, co vo velkom predpisuje, asi nepomohli.
Mozno je to moj subjektivny pocit, mate ine skusenosti?

bobocka
11. júl 2012

@sampo my sme od neho odisli.pacientov berie ako na beziacom pase.mojmu malemu venoval asi minutu svojho drahocenneho casu 😠 v cakarni stale polka mesta sedi.on vobec neriesi pocet pacientov,stale prijima novych a novych a ma ich tam mrte.ked som bola v rooseveltke,tak som bola podstatne spokojnejsia.mojmu snovi sa lekar venoval,zaujimal sa o neho.khouri maleho dal prejst na zem(podotykam ,ze dieta chodilo same,no on chcel aby som ho viedla za ruku-je logicke ,ze dieta sa vtedy nejak o matku oprie) a asi po 3 krokoch hned zhodnotil stav,ukazal dva cviky na nozky a cau parky 🙄 na kontrolu som tam uz ani nesla.
mam kamaratku,ktora tam bola so synom len nedavno a max nespokojna.takze asi tak 😒

sampo
autor
11. júl 2012

@bobocka my o tom tiez uvazujeme, len neviem, kam sa nasmerovat 😅 ak sa smiem spytat, mal tvoj syn nejaky problem alebo to bola len kontrola?

baklik
11. júl 2012

@sampo
@bobocka baby, ja sice nemam problemy s dietatom v tomto smere, ale ja sama som pobehala ortopedov kvoli problemom s kolenami. co sa tyka ortopedov, vsade je to tak. beru ludi ako na beziacom pase, pretoze ich potrebuju vybavit vela v kratkom case. ortopedov je malo. a potom aj ta starostlivost tak vyzera... ja som pochodila rooseveltku, je to tam otras. nenormalne vela ludi na vybavenie v extra kratkom case. cakanie aj cely den, nie je si ani kde sadnut, vydychany vzduch. a co sa tyka novamedu, vraj je to o tom istom. fakt neviem, kde inam by som isla. jedine, keby sa vyskytol nrejaky ortoped, ktory si len rozbieha sukromnu prax...

sampo
autor
11. júl 2012

@baklik no on nie je v novamede, ale ako bola stara nemocnica teraz. Fakt je, ze ked sa objednas,.necakas. sestricka je fajn. No uz som videla, ze sa vedla cakarne stavia lozkova cast.. mi to pride ako biznis na ukor pacienta. Ja by som potrebovala ozaj nejakeho detskeho a ten naj je vraj v BA, tak to zvazujem aspon raz tam ist nech to zhodnoti 😅

bobocka
11. júl 2012

@sampo moj maly mal ,a este troskicku ma,problem,ze pri chodzi akoby smeroval spicky-palce k sebe.teda hlavne pravu nozku,lavu ani nie.ale vekom sa to zlepsilo aj ked stopercentne to nie je.
@baklik ja uz k khourimu nepachnem.on sa mi hadam ani do oci nepozrel ked so mnou hovoril.odbavil ma dvoma vetami a bolo.malemu venoval exta maly cas na urcenie diagnozy.v rooseveltke sme boli myslim u hlavaca a to bolo celkom ine.dr mi krasne vsetko vysvetlil,maleho prezrel,pospasoval nech sa neboji.na pravidelne kontroly nechodime,boli to jednorazovky,ale aj tak hodnotim khouriho negativne.moj muz ma velke problemy s kolenami,khouri nic neriesi,muz bol operovany v martine na sukromnej klinike,teraz je v rooseveltke u hlavaca.je spokojny.

baklik
11. júl 2012

@sampo ja som to nemyslela tak, ze je on v novamede. to len tak vo vseobecnosti som spomenula, ze ani tam to vraj nie je bohvieco. urcite skus tu BA, aspon raz na zhodnotenie, oplati sa.
ja som sa tiez do rooseveltky na zhodnotenie stavu dostala k jednemu lekarovi cez znameho, potom sa mi k tomu este vyjadril dalsi doktor - svagor mojej byvalej kolegyne, no a nedavno to cele vyvratil jeden doktor zo Ziaru. ze vraj mi nic nie je 😅 takze asi tak je to s nimi... 😒

baklik
11. júl 2012

@bobocka ano, Hlavac je v pohode, aj Kapusta. ale fakt je, ze toho maju vela a nemaju potom cas. vsetko mi to pride ako na beziacom pase... 😖

bambola
11. júl 2012

@sampo u khouriho som bola este ja sama pred X rokmi, a tiez som bola nespokojna. uz si presne nespominam na detaily ale tiez poriadne nepozrel co mi je a tusim cely cas cumel do zeme (keby mi aspon na tie nohy cucal)
V Roosveltke som bola u Cabana.

bobocka
11. júl 2012

@baklik no hlavac bol k mojmu malemu velmi mily a mal dost casu na nas.asi zalezi od toho,ze ci pride dospely pacient alebo dieta.moj muz hovori,ze je to rychlovka,no lekar vie presne ako postupovat.napr taka magneticka rezonancia-moj muz ma dlhorocne tazkosti s kolenami a ziaden lekar ho tam neodporucil.hlavac hned.nasadil mu injekcie,teraz lieky a podla rezonancie sa uvidi aky bude dalsi postup.injekcii moj muz v minulosti vybral kopec,tieto tri co mu hlavac dal zatial klop klop,velmi fajn na ne reaguje.on je svojsky,ale vie co robi,viacero odporucani sme prave na neho mali a to riesime muzove kolena uz ozaj hodnu dobu

sampo
autor
12. júl 2012

@bobocka no to si presne vystihla tu jeho komunikaciu, ale co mna teda dostalo, ze neprehodi s tebou slovo navyse a za absolutnu ignoraciu povazujem to, ze kym malu obleciem a vezmem si veci, tak si tuka pid stolom do mobilu. Mm povedal, ze sa tam citil ako cvok.
@bambola 😀 "keby mi aspon na tie nohy cucal" 😀 ja viem, ze to nie je smiesne, ale presne si viem predstavit tu "diagnostiku problemu" achjaj...

mato100
17. júl 2012

ahoj, osobne nepoznam, ale skus tu pozriet, zda sa byt celkom fajn http://www.lekar.sk/582/mudr-rafik-al-khoury/ho...

sampo
autor
18. júl 2012

@mato100 no ale toto su hodnotenia nejakeho gynekologa 😀

cukujatka
29. okt 2014

Zdravím vás a pripájam sa k tým nespokojným. Pri poslednej návšteve nás Khouri odbavil s mobilom na uchu a bol taký frajer že pri vyšetrovaní môjho syna ešte ťukal do počítača, na koniec sa spýtal či niečo potrebujeme a ja som si rozkázala papuče na mieru pre malého do škôlky, predpísal a po 5 min sme boli s malým vonku a to aj s vyzliekaním a obliekaním. No hrôza ani na patológii by ho nemali zamestnať.

kolanna
19. aug 2015

Bola som v pondelok na artroskopii kolena na klinike Mudr.All Khouriho. Vsetko co sa udialo od mojho nastupu az do odchodu z kliniky bolo perfektne: prostredie,starostlivost,anesteziolog,operater,sestricky,pristup k pacientovi,pooperacna starostlivost...Nie je co vytknut a som rada,ze je v BB taketo zariadenie.VELKA VDAKA a POCHVALA vsetkym ,ktori tam pracuju a osobitne MUDr. ALL KHOURIMU,ktory to cele vedie.

mono71
8. dec 2015

Chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s operáciou haluxov na tejto klinike.

cicka33
29. dec 2015

Presne aj mna zaujima skusenost s haluxami u Dr. Alkhouriho

adamkodavidko
8. mar 2016

viete mi poradit nejakeho dobreho detskeho ortopeda

adamkodavidko
8. mar 2016

okolie detva brezno zvolen bb

lulu369
8. mar 2016

@sampo ahoj, my sme tam chodili s dcerkou, pretoze ma ploche nohy. Prve co bolo tak nas zfukol, ze kde sme boli doteraz (dcerka ma la 5 rokov, ked nas obvodna poslala na ortopediu, ze ma ploche nôzky). Chodili sme k nemu 2 roky, predpisal nam ortezy. Tie nam trocha pomohly, ale prestala som s malou k nemu chodit, pretoze sme kazde 3 mesiace chodili na kontroly, vysetrenie trvalo nanajvys 3 minuty a to bolo vsetko.

mono71
8. mar 2016

Tak ja som hore mala otázku, akú máte skúsenosť s klinikou Khouri v BB - ohľadom operácie haluxov.
Už poznám odpoveď - bola som pred mesiacom na operácii a už mám termín aj druhej operácia, čo predznačuje tomu, že som bola spokojná. Doporučujem túto kliniku, super prístup celého tímu pred i po operácii. Práca odvedená dobre, po troch týždňoch som už chodila.

jankastubka
7. apr 2017

@lulu369 ahoj mozem sa opytat na tie ortezy?
My sme boli teraz druhy krat an kontrole u Khouriho, zhodnotil, ze cviky ziadne zlepsenie a ze ak sa to nezlepsi do 3 mes tak nam da nejake ortezy. Ostala som zaskocena, lebo povodne nas pediater na ortopediu ani nechcel poslat, ze vsetko je ok. Ale kedze malu bolievaju nozky, tak som zadsej sla. A on hned toto.
Tiez sa mi nepaci, ze vysetruje tak na rychlo, cakala som ze diagnostika bude trvat dlhsie.
Zacali ste potom chodit niekde inde? Treba to nahlasit, ze od neho odchadzame, ak budeme chciet odist? Dakujem

jankastubka
7. apr 2017

@bobocka ahoj, ked ste odchadzali k tomu panovi Hlavacovi aj ste sa u Khouriho nejak odhlasovali, alebo ste uz len proste neprisli?
Hlavac je priamo v roosveltke, alebo v ortotechu?
Dakujem

lulu369
7. apr 2017

@jankastubka ahoj, my sme tam už neboli ako malá chodí do školy,ja som mu nič nepovedala a keď sme boli objednaný, tak sme nešli, ale musím sa popýtať na nejakého ortopéda...
tie ortézy sú robené podľa nôžky, na celú nôžku (chodidlo až stehno) ja som ich malej dávala cez noc aj to sme striedali raz jednu, raz druhú, lebo mať celú noc nohu v jednej polohe, malá mi ich nechcela
tie ortézy čo dáva Khouri vyzerajú podobne http://www.neoprot.sk/ortezy_koncatin/dolnych_k...

jankastubka
7. apr 2017

@lulu369 len stale nerozumiem, co orteza spravi s plochou nohou... chapem, ze nohy do x nejak vyrovnava ale ako napravi v noci ploche nohy, tomu nerozumiem. Naprd je, ze to ten doktor ani nevysvetli.

adamkodavidko
8. apr 2017

@jankastubka ja ked som sa ho pytala tak nemal problem nam to vysvetlit aj detom ukazoval ako maju cvicit aby sa im napravili nozky

jankastubka
8. apr 2017

Ja som sa pytala, ze co znamena ta orteza. A on ze sak pozrote ako capce. A to bolo cele vysvetlenie.

stanka1979
2. máj 2017

Dobrý deň , môj syn má 16 rokov a náš obvodný nás poslal k ortopédovi na základe synových sťažností, že ho bolia kĺby- bedrá a kolená ...keďže sme z Detvy , ale rada by som šla k inému ortopédovi v ZV alebo BB. Ako tu čítam tak už naozaj neviem kam ísť - Khouri laebo Roosweltka ? Kam teda volať ? ...a a aká je čakacia doba ? ..ďakujem za odpovede

jopus
22. jún 2018

Zdravím, ja som išiel k nemu s boľavým ramenom, vyšetril ma bez čakania ihneď. Krútil som pred ním rukou a hneď povedal diagnózu- artróza, nutná operácia. Opýtal som sa ho, či to vie určiť bez RTG, nato mi dal termín týždeň, aby som mu tRG snímok doniesol. To všetko sa udialo v priebehu jednej minúty. Na rameno mi nedal žiaden liek, odišiel som s bolesťou a termínom. Po takomto "vyšetrení" silne pochybujem, že tam ešte niekedy vstúpim. Do Rooseveltky v BB chodím k Dr. Janekovi, má super prístup, ale čo z toho, keď ordinuje len štvrtky, aj to nie každé. Posledne mi dal lieky od bolesti také, že sa moja obvodná len zhrozila, čo za svinstvo som jedol, tým som si pečeň takmer odpísal ... Som v šoku z nášho zdravotníctva, kde sú tí odborníci? Vraj chorobu treba včas liečiť, dá sa to tu vôbec?

jopus
22. jún 2018

@stanka1979 prikláňam sa k Rooseveltke

cistakoma
6. dec 2020

hudec ortotech