Ortopéd MUDr. Ivan Buzga

lenkaadanc
15. nov 2015

Dobry vecer prajem mile mamicky ;) Rada by son vedela ake mate skusenosti s Mudr. Ivan Buzga. Za Vase odpovede Vam vopred dakujem.

babetka78
15. nov 2015

My k nemu chodíme. Je v pohode.ma milú sestricku. Objednava sa u neho a nečakame potom dlho

nanka3
15. nov 2015

my sme boli 1x a nikdy viac, neviem, mozno mal zly den, ale s malou zaobchadzal dost necitlivo, ani sa jej neprihovoril, revala ako tur, tak sa moze spravat k dospelym, ale k detom nema ktovieaky pristup....

alizabka
15. nov 2015

My sme k nemu chodili tiez a bolo to OK. Malého stale vysetril, odporucil ci este treba balit na siroko, vypisal spravu a do 5 minut sme boli spat v cakarni a sli domov.
Treba sa objednavat vopred, deti vysetruje len raz v tyzdni. Aj ked ma stale v cakarni vela deti, necaka sa dlho. Ide to rychlo.

babetka78
15. nov 2015

@nanka3 áno, je pravda, že nie je nejaký usmievavý a neprihovára sa deťom. Poobzerá, vysvetlí rodičom a hotovo. Ide to rýchlo. Nemali sme s ním žiaden problém.

nanka3
16. nov 2015

@babetka78 no, to ze sa neprihovori detom, este OK, ale ze ani mne nic nepovie, len ze papier vam da sestricka..... tak to no comment

ninkaa1
16. sep 2022

@lenkaadanc prosím Vás ako ste sa k nemu dovolali ? Ja neviem nájsť kontakt ďakujem