ORL odborník na poruchu sluchu

katymt
23. jan 2024

Ahojte, viete mi poradit nejakeho lekara,ktory by mi dal druhy nazor na poruchu sluchu. Chodim na Antolsku v Ba,tam nevedia preco nepocujem na 1 ucho a riesenie je bud nacuvadlo alebo koch.implantat. Chcela by som druhy nazor lekara,kludne aj sukromneho, aj inde ako v Ba...

stellarstar
23. jan 2024

@katymt nemala si nejaký silný zápal? Ja som kedysi chodila do Šale ale na meno dr si teraz určite nespomeniem

lilyianka
23. jan 2024

@katymt nepočuješ vôbec? Odkedy a čo tomu predchadzalo?

katymt
autor
23. jan 2024

@stellarstar nemala som zapal...

katymt
autor
23. jan 2024

@lilyianka nepocujem na 95%. Bola som na dovolenke pri mori a zo dna na den som nepocula. Ziadna choroba ani bolest. Ct a MR v poriadku, kortikoidy nepomohli ( aj tak mi ich podali po 2 mesiacoch,co uz asi bolo neskoro...)

stellarstar
23. jan 2024

@katymt nedostala sa ti voda alebo niečo do ucha? Lebo zo dňa na deň stratiť sluch nejde jedine ze by si mala zápal alebo nejakú nehodu. Ja mam obojstranne -50% stratu kv častým zápalom str ucha v detstve

taktotedanie
23. jan 2024

Infarkt ci tromboza cievy- okamzite sa podavaju lieky intravenozne atd

katymt
autor
23. jan 2024

@stellarstar mala som v aprili vodu v uchu,tu mi odsali a pocula som. Potom som prestala pocut v auguste,sla som na orl,ale nebola tam voda ani zapal...

katymt
autor
23. jan 2024

@taktotedanie no mne dali sprej do nosa s kortikoidmi a potom o 2 mesiace skusali tabletky kortikoidy a to bolo vsetko...a to som bola v nemocnici na antolskej..

taktotedanie
23. jan 2024

@katymt to treba riesit okamzite ak to bude toto tvoja smola, ze si bola mimo slovenska

lilyianka
23. jan 2024

@katymt no lieky sa musia nasadiť hneď,avšak ani to neznamená, že to zaberie. Ja som asi 2r dozadu mala zápal ucha a hrozilo mi ,že nebudem počuť,resp lekárka hovorila niečo o otoskleroze a že operacia a tam je to buď/alebo. Našťastie sa nič nekonalo a dalo sa to do poriadku. Dala mi aj lieky (neuzivala som ich) a samé sa ucho dalo dokopy.