Ahojte,
prosím Vás, máte skúsenosť alebo poznáte niekoho, komu operoval nos Doc. MUDr. Pavel Doležal,CSc. ? Veľmi pekne ďakujem za odpovede 🙂
@luciabranicka ahoj, bola som uňho dávnejšie na konzultácii nakoľko je to naozaj veľký odborník, bol aj veľmi príjemný, ale na plastiku som nakoniec nešla nakoľko som sa bála celkovej narkozy
@noami12 kde si bola u neho na konzultácii? Ja sa zase bojím, ako by ten nos spravil. Lebo som čítala, aj negatívne skúsenosti ale aj pozitívne. Áno, príjemný je, srandista. Ale z konzultácie nič neviem. 🙃
@luciabranicka ja už som tam bola ale 3 roky dozadu, aj som teda sa rozprávala s kocku ktorá išla na kontrolu keď ja na konzultáciu v čakárni a bola spokojná 🙂 samozrejme, sto ľudí sto chutí. Jasne ze nikdy nebudú všetci spokojný s tým istým.. ale ja som si študovala o ňom veľa a pýtala sa, za mňa bol on premna voľba.. len strach s narkozy bol silnejší
@noami12 ok, lebo som čítala, aj negatíva a videla si jej nos, mala ho dobre? Vtedy asi neboli masky, tak asi si videla. 🙃 Nevidela som po ňom žiaden nos. Vlastne jeden, jedna baba, ale po úraze jej robil nos a rochu bol ma stranu... A to práve chcem riešiť, mne ide mierne na stranu.. A chcem ho do stredu..
Ku nemu by som urcite nesla. Ani ludsky ani odborne nie je dobry. Spravanie ma velmi divne, stale nieco rozprava akoze vtipne a sam sa na tom smeje. Nos mi robil a vysledok skoda penazi a casu hojenia. Po uraze som ho mala krivy a ked som sa prebudila z narkozy povedal, ze nerobil s tym nic, ze ved vlasne nie je taky krivy a urobil mi nieco ine, esteticky nevhodne. 😲 Hroza v kazdom smere.
@annkristof ahoj, dozvedela si sa niečo ohladne toho, ako operuje septorhinoplastiku MUDr. Dolezal? Ake ma vysledky? Su spokojni, nepsokojni ludia? Dakujem.