Ahojte. Nájde sa tu niekto zo Zvolena alebo okolia, kto podstúpil operáciu kŕčových žíl? Môžete mi odporučiť lekára? Vďaka za každú radu
@iveta1970 pogugli odborné články tam to máš pekné vysvetlené...po lopate radiofrekvencia je niečo ako laser, ale nie je to pod takou vysokou teplotou...nie som odborník ja som mala mierne vystúpenie žily, neviem či to zaberá už aj na také veľmi veľké. Zavolaj tam a objednaj sa na vyšetrenie, ja som dostala termín operácie do pár týždňov...v nemocniciach je na chirurgický zákrok (žila sa vyťahuje) aspoň rok čakacka bez ohľadu na ročné obdobie, čo je dosť dolezite
ladybug6 Ďakujem...za info pogúglim...
@ladybug6 mozem sa opýtať na cenu zakroku..dakujem moc
@ladybug6 ahoj. Môžem sa opýtať ty si bola na operácii kŕčových žil v medicentre? Koľko si doplácala? A co ti robili, ako si spokojna? Ďakujem. Mňa to čaká o dva tyzdne
@misfarky ahoj, vo zvolene máte medicentrum kde robí žily MUDr. Munka vrelo odporúčam! Dala som si robiť minulý rok obe nohy radiofrekveciou a výsledok je super...pán doktor je úžasný a hlavne ludsky, taký prístup sa nevidí každý deň 😉