Operácia karpálneho tunela

dudkav
21. mar 2024

Dobrý deň, aké sú Vaše skúsenosti s operáciou karpálneho tunela? Kde to robia najlepšie?
V nemocnici, či na jednodňovej chirurgii?
Ďakujem za vaše skúsenosti

zalka
21. mar 2024

@dudkav kamoška si dala operovať endoskopicky v Žiline... Je spokojná, krátko sa hojilo... Chodila na rehabky u nás, tak že ešte tak nevideli operovanu ruku 2 bodky. Ináč rezu skoro celú dlaň.

dudkav
autor
21. mar 2024

@zalka prosím kde presne v Žiline, ďakujem.

romanka_369
21. mar 2024

@dudkav Ahoj. Ja som bola na jednodňovej chirurgii v Nitre. Bola som spokojná, zahojilo sa rýchlo. Nezostala mi žiadna jazva. Ešte musím ísť s druhou rukou a to pôjdem tiež tam.

dudkav
autor
21. mar 2024

@romanka_369 prosím u Maďara, či v Avelane?

dudkav
autor
21. mar 2024

@zalka ďakujem

romanka_369
21. mar 2024

@dudkav u Maďara a operoval ma Krajňák.

sooso
18. okt 2024

@romanka_369 ahoj, prosim ta kolko ti trvalo kym si napríklad zacala písať? Chcem si dat urobiť pravú ruku a robim v skole totiž 🙃tiež chcem ist do nitry, rehabky trvaju dlho? Dakujem pekne zw odpoveď 😊

romanka_369
31. okt 2024

@sooso ahoj..vieš čo dva tyzdne som s rukou skoro nič nerobila a potom postupne pomaličky ako sa dalo..kedy som začala písať to fakt neviem bola som na MD 🙂..na rehabilitácie som potom vôbec nechodila a ruka je úplne v poriadku👍.. po 1,5 mesiaci som mala poslednú kontrolu od operácie..ja budem musieť ísť ešte s ľavou ale to tiež neviem kedy lebo už začína dosť bolieť..chystáš sa tiež na tu jednodňovú chirurgiu?