Online psychiater

th3ory
9. apr 2022

Dobry den som 37 rocny chalan ktory ma dieta a priatelku ale som na tom dost zle psychicky problemi s priatelkou s peniazmi a nebudem klamat je tam aj alkohol a ako chlap som asi makky ist k psychiatrovi ale potrebujem sa niekomu vyrozpravat viete niekto nejaky kontakt na online psychiatra chcel by som len zo zaciatku pisat o problemoch neskor aj k nemu zajdem ale ako hamblivy chalan by som chcel zacat len tym pisanim viete mi prosim vas niekoho poradit ? Lebo zacinam mysliet aj na samovrazdu

3009
9. apr 2022

@th3ory žiadny psychiater nie je online ak nie si jeho klientom. Takže jedine objednať sa u nejakého psychiatra. Ak chceš s ním potom komunikovať písomne tak jedine súkromný psychiater. Určite štátny na to nemá čas. Ale on line ako napr. cez messenger to určite nie.

dominka11
9. apr 2022

@th3ory psychologovia su aj online, ale ak mas taketo myslienky, tak odhod hanblivost a sup k psychiatrovi. Drzim palce

zaba21
9. apr 2022

https://zdenkanemethova.sk/

Môžeš skúsiť - mám osobnú skúsenosť, aj keď už je to pár rokov dozadu.

modryzrebec
24. máj 2022

Veď IP-čko! Tak sa to volá daj do googla. Tam je zadarmo nonstop poradentsvo s viacerími psychológmi ešte si aj môžeš vybrať ktorého lebo majú tam rozpísané že na aké oblasti sú zameraní. Rodina, deti, závislosti, depky... To je presne pre teba. Aj ja sa niekedy narýchlo chcem porozprávať tak idem tam lebo komu sa chce po poliklinike motať...

Fuuuu kolkokrát som aj ja chcel umrieť rekú načo taký naprd život keď som nemával peniaze alebo niečo... Ale zase máme pud sebazáchovy, tak nikdy by som sa neodvážil siahnúť si na život. Jedine keby bola eutonáza ako v Holandsku, že dobrovoľne sa vzdať života, lebo dožiť ako somrák bezdomovec v tomto divokom kapitalizme nemá zmysel.

modryzrebec
24. máj 2022

A ešte taká vec že príde človek k psychológovi, hneď ho oboznámi kolko berie na hodinu, horko ťažko ho vytiahne z depky, a potom hneď ďalšia depka keď mu vystaví faktúru! 😀 kapitalizmus...