Dobrý deň, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s operaciou nezhubného nádoru na mieche, viete mi prosím poradiť naozaj dobrého odborníka vramci Slovenska ale aj hocikde inde vo svete, ktorý je ochotný a má skúsenosti s operáciami? Na Slovensku narážame na odmietanie operácie z dôvodu neistoty lekárov. Prosím, za akékoľvek mená a skúsenosti budeme veľmi vďační 🙏🏻
@prdlosko Topka medzi neurochirurgmi je stary Steno.Jeho syn je tiez neurochir.Ale je troska namysleny.Osobna skusenost s MUDr.Ilesom Robertom.Operoval mi manzela.Mily,ludsky a odbornik.
asi pred pol rokom písala jedna maminka že v Ba robili operáciu mozgu jej synovi....moc dobre to nespravili a preto ďalšia operácia bola v Prahe...Jednoznačne odporúčala takéto veci riešiť len v Prahe... Vraj sa Praha s Ba nedá porovnať...Samozrejme operácia v Prahe sa vydarila...
@brna1989 @blancheporte @deti95060810 @ctrl ďakujem Vám veľmi pekne za každý názor a radu 🙏🏻 Aj za všetky mena, konzultujeme, voláme cely deň .. vďaka naozaj
@blancheporte suhlasim,starsi pan doktor je skromnejsi....este ked zacinal,ako mlady lekar,babke.diagnostikoval nador,kt.nevideli aesiace riesili starsi kolegovia. Aj ju operoval a v posl.minutach.zachranil pred ochrnutim.
@prdlosko dobrý den,obnovujem tému...ako to u vás dopadlo?bohužiaľ riešime podobný problém u manžela..dakujem
@matah3 dobrý deň, ako to u vás dopadlo? Ďakujem za odpoveď 🙏prežívame podobne
@michaelakas písala som vám IP
@michaelakas dobrý deň, operáciu som nepodstupila. Nemôžeš nájsť nového neurologa. T
@matah3 a ako to s vami vyzerá teraz?
@michaelakas som na liekoch od bolesti a neviem čo bude ďalej. Momentálne nie som nastavená na operáciu.
MUDr. Pataky
@prdlosko sinalgis s.r.o BA Miletičova,Dr.Mego očula som na neho len dobre.osobnu skúsenosť nemám.riesili sme,lebo dcérka je sledovaná na neurológiu kvôli veľkej krvnej zrazenine na mozgu.
Operácie na SR by som ja osobne neriešila,ale Rakúsko.avsak neviem ako to je s preplacanim a vybavovaním.u nás operácia nebude ,ale keby ,tak sme dostali odporúčanie na Rakúsko.
Dr.Mego BA 02 502 01 021