Odporučte najlepšieho neurochirurga na Slovensku ale aj v zahraničí na operáciu nádoru na mieche.

prdlosko
4. sep 2019

Dobrý deň, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s operaciou nezhubného nádoru na mieche, viete mi prosím poradiť naozaj dobrého odborníka vramci Slovenska ale aj hocikde inde vo svete, ktorý je ochotný a má skúsenosti s operáciami? Na Slovensku narážame na odmietanie operácie z dôvodu neistoty lekárov. Prosím, za akékoľvek mená a skúsenosti budeme veľmi vďační 🙏🏻

brna1989
4. sep 2019

@prdlosko sinalgis s.r.o BA Miletičova,Dr.Mego očula som na neho len dobre.osobnu skúsenosť nemám.riesili sme,lebo dcérka je sledovaná na neurológiu kvôli veľkej krvnej zrazenine na mozgu.
Operácie na SR by som ja osobne neriešila,ale Rakúsko.avsak neviem ako to je s preplacanim a vybavovaním.u nás operácia nebude ,ale keby ,tak sme dostali odporúčanie na Rakúsko.
Dr.Mego BA 02 502 01 021

brna1989
4. sep 2019

@prdlosko inak sme sledovaní na neurochirurgii v BA,za mňa slabe.preto chodíme duplovane na neurochirurgiu do BB,prednosta Dr.Šulaj.vyzna sa,my sme spokojní

blancheporte
4. sep 2019

@prdlosko Topka medzi neurochirurgmi je stary Steno.Jeho syn je tiez neurochir.Ale je troska namysleny.Osobna skusenost s MUDr.Ilesom Robertom.Operoval mi manzela.Mily,ludsky a odbornik.

deti95060810
4. sep 2019

asi pred pol rokom písala jedna maminka že v Ba robili operáciu mozgu jej synovi....moc dobre to nespravili a preto ďalšia operácia bola v Prahe...Jednoznačne odporúčala takéto veci riešiť len v Prahe... Vraj sa Praha s Ba nedá porovnať...Samozrejme operácia v Prahe sa vydarila...

ctrl
5. sep 2019

@prdlosko top lekári neurochirurgia Praha -Motol .

brna1989
5. sep 2019

@ctrl súhlasím aj s Prahou,na tú som zabudla.aj tu nám odporúčali.je to smutné,že všetky štáty naokolo nám na Slovensku odporúčajú,len nie náš.smutne

prdlosko
autor
5. sep 2019

@brna1989 @blancheporte @deti95060810 @ctrl ďakujem Vám veľmi pekne za každý názor a radu 🙏🏻 Aj za všetky mena, konzultujeme, voláme cely deň .. vďaka naozaj

tiwahe
5. sep 2019

@prdlosko určite Praha, kolegyni operovali niečo podobné, na SVK to spraviť nechceli kvôli veľkému riziku

terezka1947
5. sep 2019

@blancheporte suhlasim,starsi pan doktor je skromnejsi....este ked zacinal,ako mlady lekar,babke.diagnostikoval nador,kt.nevideli aesiace riesili starsi kolegovia. Aj ju operoval a v posl.minutach.zachranil pred ochrnutim.

prdlosko
autor
6. sep 2019

@tiwahe vďaka, našli sme pár mien na internete je to v štádiu konzultácii, dúfam že to vyjde 🙏🏻

tiwahe
6. sep 2019

@prdlosko držím palce, aby to dobre dopadlo, zdravie je na nezaplatenie 🙏🏽

matah3
15. okt 2019

@prdlosko Dobrý deň, pripájam sa k diskusii. Tiež mám nezhubný nádor na chrbtici. Idem na kontrolnú magnetickú rezonanciu a má sa rozhodnúť či podstúpim operáciu alebo ešte nie.
Tiež ma nechcú operovať a hľadám doktora ktorý by sa na to podujal.
Držím palce a dúfam, že ho nájdete.

michaelakas
16. dec 2021

@prdlosko dobrý den,obnovujem tému...ako to u vás dopadlo?bohužiaľ riešime podobný problém u manžela..dakujem

michaelakas
16. dec 2021

@matah3 dobrý deň, ako to u vás dopadlo? Ďakujem za odpoveď 🙏prežívame podobne

prdlosko
autor
16. dec 2021

@michaelakas písala som vám IP

matah3
17. dec 2021

@michaelakas dobrý deň, operáciu som nepodstupila. Nemôžeš nájsť nového neurologa. T

michaelakas
17. dec 2021

@matah3 a ako to s vami vyzerá teraz?

matah3
20. dec 2021

@michaelakas som na liekoch od bolesti a neviem čo bude ďalej. Momentálne nie som nastavená na operáciu.

macilaci
20. dec 2021

MUDr. Pataky

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ctrl
12. apr 2022

@prdlosko Určite Praha nemocnica Motol neurochyrurgia

myalex
1. okt 2022

@ctrl ahoj, mozem sa spytat, ako si sa dostal k lekarom v Motole? Odporucil ta tam lekar zo Slovenska alebo si isiel sam na vlastnu past?

ctrl
2. okt 2022

@myalex sesternica tam bola operovana treba im napísať , ako prvé je konzultácia tam povedia cely postup.