Ahojte maminky..pisem Vam s prosbou ci mi niektora neviete odporucit dobreho lekara..mam 2 rocneho synceka ktory ma caste zapali uska..chodime k mudr.miklasovej ale niesom bohvie ako spokojna..myslim ze nam uska zanedbala od zaciatku a preto tie problemy..teraz liecime zapal uska asi dva tyzden kde prvy tyzde bral ATB ktore nepomohli..na kontrole nam prepichovala bubienky vraj tam ma nejaky objekt ale nic tam nemal..teraz akurat tak traumu na cely zivot..dala nam len nejaky sirup pre alergikov co samozrejme nezabera lebo sa v noci stale budime s placom ze uska bolia..preto by som chcela skusit niekoho ineho..dakujem za kazdu radu
@petronela1985 dakujem vyskusam aj tu skupinu lebo uz som s toho zufala..
@petronela1985 Žiaľ, MUDr.Čerman už neordinuje, odišiel na zaslúžený dôchodok a momentálne nikto taký ako bol on nie je. Určite netreba ísť k Emanuelovej na Klokočinu, ostatní sú takí fajn priemer, ale nie špička ako bol Čerman.
@romanka_369 Osobne som bola za MUDr. Mariánom Čermanom so silnými bolesťami ucha a pomohol mi. Pokiaľ sa nemýlim, tak robí aj detské ORL. Skús sa prípadne pridať do skupiny Nitra a tam ti poradia baby, ktoré boli s detičkami na ORL.