Odporučte chirurga na operáciu horných viečok.

saira11
5. aug 2019

caute baby, poprosím odporučenie na TOP chirurga na operáciu horných viečok, celé SVK, dakujem

misika33
26. feb 2020

@saira11 zdravím, aj ste nasla a podstúpila tento zákrok? Tiež zvažujem, tak by ma zaujímala skúsenosť s konkrétnou kliniku. Vdaka

saira11
autor
28. feb 2020

bola som v BA v yesvisage ale nebola som moc spokojná, uplne top je mudr. cerven v BB, ale na termín sa čaká cca 9 mesiacov, ale nabuduce pojdem určite jemu

katarinka289
14. apr 2020

@misika33 aj ja nad tym uvazujem.Nasla som NeoVisia v Bratislave.Pracuje tam jedna znama(mam ju na fb.no v kontakte sme vobec neboli)Az teraz,ked som hladala,ma napadlo,ze ona tam pracuje.Povedala,ze maju Dr.,ktory sa tomu venuje,robi rychlo a pekne.Nieco moze preplatit poistovna(Dovera a UNION) ak to lekar uzna ako diagnozu a nie len ako esteticky nedostatok.Jedno oko tam stoji 500€

helga9
22. apr 2020

Ja som bola u Zamboja v Trnave v decembri 2017 a som veľmi spokojná

eliska13
22. apr 2020

@katarinka289 aj mojej mame to tam bolo odporučené.Ak pôjdeš k ocnemu, že Ťa bolia oči, máš ich ťažké a uzná, že máš previs preplatia Ti cast

sylvia002111
11. okt 2021

@saira11 ahoj, preco si nebola spokojna? Uvazujem nad yes visage, das mi pls info do sukromnej spravy?