Dobrý deň, poraďte mi, prosím Vás, dobrého očného lekára pre deti v Košiciach, ktorý by bol aj odborník aj s ľudským prístupom k deťom. Na nete som našla dve očné lekárky pre deti v Košiciach (Fejková, Takácsová). S ktorou máte lepšie skúsenosti, resp. je niekto iný/ďalší/lepší v KE? Ďakujem
Ja som bola s detmi nad Lidlom na Moldavskej u Dr. Luptakovej. Velmi mila pani, su tam tusim dve lekarky. Jedna sa venovala dcere a druha synovi. Urobili im mnozstvo vysetreni. Vrelo odporúčam. 🙂
@silviak Prosim Ta, kde ordinuje Dr. Luptakova? Lebo ja som sa tam bola pozriet, ale na najvyssom poschodi je oddelenie, kde robia laserove operacie a v medicinskom centre mi povedala sestricka, ze pre deti nemaju vybavenie, ze este dieta, co vie uz citat by osetrili. Ci si bola s vacsimi detmi?
Ale ona ordinuje na Moldavskej 21. Nie v Medicinskom centre. To je ako je Lidl na Moldavskej a hned nad nim. Len vchod je z boku. t.č. je 6446140 kl.114
MUDr. Daboczi...skvely pristup, odbornik, necaka sa, akurat na prvy termin treba ratat ze neobjedna o tyzden, ja som volala zaciatkom januara a objednal nas na 20.02.
Daboci ano, nas ma ten problem, ze na jedno ocko horsie vidi a ma astigmatizmus.
@daniela8913 MUDr. Dabóczi na poliklinike Terasa...deticky vysetruje tusim len v stredy, objedna cca do mesiaca, berie na cas...za 15 minut vybavene 🙂