mamičky prosím poradte dobrého očného doktora, máte nejaku skusenost, prípadne kontakt, referencie. mám problém so skulením u 3 a pol ročného syna, ale nie som spokojna s vysetrením u nas v meste. dakujem za akékolvek info, rady.
Kolega mi odporučil doktorku Cagalovú a musím povedať, že takých lekárov by malo byť viac...je veľmi milá a o sestričke ani nehovorím...veľmi dobrý, milý, ústretový prístup... a s detičkami to tiež samozrejme dobre vedia. Nie je o čom ;)
Nemate na doktorku cagalovu meilovu adresu.daujem
Mailovú adresu nemal, ale kontakt je +421326566272 priamo do ambulancie...
Ahojte, toto je už staršia konverzácia, ale skúsim, máme ísť k Cagalovej na čietenie prietokov, sestrička povedala, že máme prísť v piatok, a keď som sa pýtala, že o koľkej, povedala že hocikedy, že sú tam od 8mej... Čaká sa tam? Je tam poradovník alebo ako to je? Nám by bolo najlepšie prísť tam okolo pol 11 - 11, ale neviem, či to nebude už neskoro...
@rad_ka Dobry vecer...chcem Vas poprosit o kontakt na pani doktorku Cagalovu a este poprosim, o kolkej tam treba volat.Dakujem
@macusik2011 Kontakt najdete na stranke fntn.sk a volat skusajte priebezne, nam to zdvihla az na stvrtykrat...od 12tej do 13tej maju tusim prestavku, tak skuste tesne pred alebo tesne po 🙂
Vo fakultnej nemocnici v Trenčíne je detská očná ambulancia a pracuje tam MUDr. Zuzana Cagalová, počula som na ňu len samé pozitíva. Tiež som tam bola s dcérkou a lekárka aj sestrička boli veľmi príjemné.