Objednanie sa k MUDr. Holáňovi

sinnovea1
10. okt 2019

Ahojte, viete mi povedať, ako sa môžem objednať k Dr. Holáňovi na screening v 1.trimestri? Totižto našla som jedno číslo, no to bola infolinka ProCare, že ho majú zazmluvneného a dá sa to iba tak a musím si zakúpiť týždenný balík starostlivosti za 33,-eur. Následne ma mala kontaktovať už sestrička p.doktora ohľadne termínu, no za celý deň nič. Takto to funguje? Ako dlho trvá, kým sa sestrička ozve? Ďakujem.

miskovalucka
10. okt 2019

@sinnovea1 prenatal@procare.sk
-to je kontakt priamo na jeho sestricku

sinnovea1
autor
10. okt 2019

@miskovalucka no sem som poslala mail a vzapati mi volal ten pan a povedal, ze ak si nezaplatim ten balik, neda moje udaje do systemu a teda ze tym padom ma nik kontaktovat nebude 🤔ako rychlo sestricka reaguje na mail, nevies?

miskovalucka
10. okt 2019

@sinnovea1 aha to neviem ja tam mam ako benefit z prace zaplatenu rocnu starostlivost + mala som vymenny listok od mojho gynekologa.Odpisala mi v priebehu 24hod.

zuat
22. okt 2019

@sinnovea1 Ahoj, ozvali sa ti potom prosím ťa? Mne tiež ten chlapík hovoril o tom balíku a keď som sa spýtala na inú možnosť,dal mi mail že na sestričku do ambulancie,tak som zvedavá,či sa ozve naspäť

sinnovea1
autor
22. okt 2019

@zuat ahoj, ano, na druhy den mi pisala sestricka mail a tiez povedala, ze pred navstevou treba ist do kancelarie zaplatit poplatok