Mamičky kto chodí ku p. Mudr. Eliašovej Janke, neurologičke neviete čo je s ňou? Neberie mobil, má vypnutý asi tri týždne čo jej volám.. ☹
Jaj a este neviem ci vies ale stahuje sa. Od buduceho tyzdna uz na novom mieste nie na severe.
@sunnysummer super.. lebo je to už tretí týždeň čo nedvíha telefón a vraj jedna mamička písala že sa niekde inde mala sťahovať.. Je to pravda?
@sunnysummer Hej a kde? nevieš mi povedať adresu?
Hej viem, werferova 3
@sunnysummer ďakujem moc.. veľmi si nám pomohla.. lebo sme už viaceré mali starosti že čo je s ňou🙂 Aspon vieme, že má dovolenku.. a pracuje aj naďalej...
@sunnysummer a telefón nový na ňu nemáš náhodou? ďakujem
ahojte mamicky, uz ste tam boli, nasli ste to? je to ta velka budova? lebo mne po telefone povedali, ze hotel privilege, tak neviem, nech to tam nehladame dlho...dakujem
Ahojte, neviete, čo je s pani doktorkou? Už pomaly mesiac sa jej snažím dovolať, lebo potrebujem objednať dcéru k nej a pevnú linku neberie, mobil je vypnutý... Ja viem, že boli sviatky, ale toto je už predsa len dosť dlhá doba...
@slavaf na ake cislo volas?napis mi ho prosim
055/7961314 a 0905211690 má ich uvedené aj na nete a doteraz som sa vždy dovolala.
@slavaf cislo mas dobre,tak potom jedine,ze ma dovolenku
@cervikpepik Díky.
zboznujem taketo objednavanie, ako vidim, niesom sama co ma problem sa tam dovolat :/
My sme sa dovolali hneď po prázdninách v pondelok, p. doktorka mala dovolenku, tak preto. Predtým som ten problém nikdy nemala, len teraz bola dlho preč...
Dobry den viete mi poradit? Mame ist na kontrolu u pani dr.uz asi mesiac sa jej nemozem dovolat neviete co je snou?
@lubinka20 eeg pristroj ma
@sunnysummer dakujem,
pred chvilou sa mi podarilo dovolat sa na mobil, tak skuste 🙂
Môžte mi povedať, kde má táto neurologicka ambulanciu? Dakujem za info.
mozem sa opytat aka je? nam teraz odisla nasa stara neurologicka, tak zhaname novu...a aky ma cennik? dakujem 🙂
Minuly tyzden aj tento ma dovolenku. Buduci by uz mala pracovat.