Neurológ s ľudským prístupom

vkiki
27. feb 2024

Ahojte Kočky, chcem sa opýtať vedeli by ste o nejakom neurológovi ktorí by mi bol schopný bez nejakých blbých rečí dať potvrdenie a zároveň mal normálny ľudský prístup? Ďakujem za infošky.

sisa_s
27. feb 2024

Potvrdenie o com?

micusa2222
27. feb 2024

@vkiki to by tak vyzeralo, aby ti lekár dal kadejaké potvrdenie, len tak...asi si na zlej adrese...

vkiki
autor
27. feb 2024

Nechcem to tu rozpisovať do detailov, mám problémy s chrbticou a aj s prsiami,čiže potrebujem neurológa ktorí by mi dal toto potvrdenie a mal normalny ľudský prístup

alickapusinka
27. feb 2024

tak ak nechceš rozpisovať tak načo chceš radu. Ak máš na priamu platbu do Bôry ta zoberú hned aj bez výmenného lístka.

vkiki
autor
27. feb 2024

Ja som sa iba spýtala na neurológa ktorí je ochotný mi dať toto potvrdenie a má ľudský prístup a bol by ochotní ma aj vypočuť čo ma trápi, a nie som povinná každému tu rozpisovať svoje záležitosti, keď sa ma niekto opýta prečo to potrebujem odpoviem
A možno aj zvážim Bory, bola si tam aj ty?

alenamihal
27. feb 2024

Uprimne ,lekar s ludskym pristupom uz nie je /cest vynimkam/ ale ja o takom neviem...lekari sa menia na mäsiarov ,len co najviac ludi zobrat a potom nestihaju a objednava sa na mesiace...skor sukromny lekar ,kde ta vypocuje a zaplatis si..

vkiki
autor
27. feb 2024

Ja viem, dnešní doktorí sú takí a poznám to tiež som dlho čakala na termín u nejakého doktora a šlo ma roztrhnúť, a ak by si vedela nejakého súkromného neurológa odporučiť idem smelo do toho.