Nemôžem nájsť žiadnu gynekologičku v ZA, BA.

17. jan 2020

Zdravím baby,
Prosím vás nevedeli by ste mi odporučiť nejakú naozaj dobrú gynekologicku v Žiline alebo v Bratislave? Ja už som prestriedala 4 a to je čistá katastrofa, bud otrasný prístup, alebo metódy.. Nemám na to šťastie, a to nie som ani prieberčiva, ale vďaka pochybeniu mojej prvej gynekologicky mam zrasty a rozhadzany cyklus. Takže už naozaj zúfalo hľadám niekoho, komu nemusím zaplatiť 100 eur za každú návštevu a niekoho kto mi ani nedonici zdravie..

kofoluska
17. jan 2020

Skus GPN Koch a tam doktora Smolika. Plati sa tam sice rocny poplatok, ale ten chlap je neuveritelny. Tiez som prestriedala niekolko gynekologov, vzdy som mala rozhadzany cyklus, problemy. A on ako prvy mi konecne povedal, co mam za problem a preco mam rozhadzany cyklus. Uzasny pristup, vsetko vysvetli, na vsetky otazky odpovie. Ludsky, a zaroven velky profesional a odbornik. Robil mi aj sterilizaciu v Kochu, nedam nanho dopustit. Pri porode som ho nemala, presla som k nemu po tom, co sa mi narodil syn, lebo s predoslou doktorkou som co do komunikacie velmi spokojna nebola.

deti95060810
17. jan 2020

skús napísať do skupiny BA...

janinque
17. jan 2020

musí to byť žena? Chodím v ZA k Durmisovi a som veľmi spokojná.
Predošlé skúsenosti s Populhárovou a Oravcovou - už by som ženu nechcela.

autor
17. jan 2020

@kofoluska ďakujem pekne 😊

autor
17. jan 2020

@janinque presne tieto dve som mala na mysli! A ešte jednu v PB.. Ďakujem pozriem si ho

rebelka2014
17. jan 2020

Ja chodim v ZA ku Wallenfelsovi.