Nemocnica na výber nosných mandlí

katkaleonard
14. júl 2021

Ahojte mamičky. Prosím Vás viete mi poradiť nemocnicu s ktorou ste boli spokojné pri vyberaní nosných mandlí u detí ? Synčeka (3,5r) to zrejme čaká aby som mala prehľad . Ďakujem krásne ❤️

gabriellka
14. júl 2021

@katkaleonard záleží z kade si. My sme z NR a bola som s obidvomi deťmi v mediklinik v Leviciach. Je to súkromná klinika a platili sme okolo 200€. Ale je to jednodňová. Ráno sme prišli a poobede išli domov

katkaleonard
autor
14. júl 2021

@gabriellka z Nových Zámkov takže to by bolo ok. A koľko ste čakali cca na termín ?

patka06
14. júl 2021

@katkaleonard Ak ti vyhovujú Levice, skús Mudr. Foldi, tiež jednodňová chirurgia, je to úžasný lekár odborník s vynikajúcim prístupom k deťom
Bola som u neho s dcérou, len to je už dávnejšie, tak neviem ako je to teraz s termínmi a platením, či sa platí a koľko

anega79
14. júl 2021

Medicentrum v Piestanoch

gabriellka
15. júl 2021

@katkaleonard myslím že cca 3 týždne sme čakali na termín. Ale aj nz si celkom chvália. Len tam sa leží tak ja som uprednostnila jednodňovú

renka30
15. júl 2021

Ja som bola s dcérou v BA na Antolskej na jednodnovke. Rano prijem, okolo obeda operacia (isla tusim posledna) a o 17tej uz sme isli domov.

sandra19860
22. feb 2023

@anega79 : Koľko ste platili ?