Zdravím, mohli by ste mi odporučiť nejakú gastroenterologickú ambulanciu? Očakávam od.Dr. aby ho zaujimal môj stav a snažil sa ho vyriešiť. Máte nejaké osobné skúsenosti? Nitriansky okres, Okres Nové Zámky? Ďakujem 🤗
Dr.David Sala
@gaaaa u neho som bola vyše pred 4 rokmi bol mily aj vysvetlil len ked ma dr. ešte k nemu dodatočne poslala asi 3 roky dozadu na odber krvi na potravinové alergie sa zachovali hrozne. Dali do ich kuchynke ze tam mám počkať a pám dr. Povie sestričke načo mi vziať krv a príde zamnou. Tak ja že dobre. Nechali ma tam jednu hodinu ja ešte trpezlivá. Sestrička si šla zaliať kávu a sa zaskočila výraz hovoril o všetkom že na mňa zabudli. Hneď trepla hneď už ti odoberieme mrv len sa spýtam dr. A takto sa to zopakovalo este raz. Po cca dva a pol hodinach som si vzala veci a odisla bolo pol jeeedenastej vtedy by mi uz aj tak neodobrali krv a zbytočne som tam čakala. Potom preto som išla k Pani Kališovej vyššie spominanej ale trošku som snou nebola spokojná čo sa týka professie a názorom. Nechcem vyzerať ako keby mi nikto nevyhovovel ale Dr. Dávid sa naozaj zachoval na nič a Pani Kališová aj ked je milá ale to nie je všetko. Radšej mať viac prístupu k ťažkostiam pacienta a k liečbe. Aspoň čisto zamňa tieto dva názory na lekárov. Teraz mám hrozné ťažkosti a chcem už fakt niekoho lepšieho. Síce keby Dr. Dávid sa vtedy na mňa sprepácením nevykašlal tak by som k nemu možno aj celu dobu chodila aj keď čakaciu dobu má katastrofálnu.
MUDr. Kališová v NZ