Nefrologička MUDr. Ingrid Klačanská

maznacik007
26. jan 2012

Imunologicka nam odporucila vysetrenie u nefrologa s 9 rocnou dcerou prosim doporucte mi lekara najma aby sme tam bol dna necakali teda dalo za sa poplatok objednat na urcity cas
zatial som si nasla na nete tuto pani doktorku ale nevidim ziadne referencie tak mi prosim odporucte nefrologa prip. napiste ake mate skusenosti s touto pani doktorkou...

jasminet
26. jan 2012

@maznacik007 my k nej chodime s malou. na termin sa objednat da a vrelo to odporucam, lebo co tam sa deje je fakt na nervy niekedy. sedis, cakas, pridu po tebe 3 ludia, len pre recept, len pre potvrdenie atd atd. a nakoniec kazdy skonci u nej pred tebou a v ordinacii sedi min. pol hodinu.... ale, ked si zaplatis za termin, tak za kazdu zacatu pol hodinu co sa ti venuje pyta este dalsie peniaze... takze cca 10€ + za zacatu pol hodinu neviem kolko...
inak ako lekarka fajn, my sme boli u nej asi 3x + kazdy mesiac nosime moc na kontrolu...

maznacik007
autor
26. jan 2012

@jasminet diky za info pomohla si mi... a prosim ta ako je to pri prvom vysetreni robi aj ona priamo sono ci to niekam posiela ak ano tak kam...

jasminet
26. jan 2012

@maznacik007 sono ona nerobi, posiela do vedlajsich dveri, tam hned sa robi sono aj klbikov, aj obliciek aj vsetkeho. tam si asi tiez treba vystat radu, neviem ci sa tam da objednat na konkretny cas...
u nas trvalo prve vysetrenie asi hodinu, malovala mi tam ako vyzeraju oblicky a mocovy trakt 😕 , pozerala si spravy z nemocnice, kukla malu odspodu, vysvetlila ake vysetrenia treba malej urobit, co to stoji, poslala ju k detskemu gynekologovi (zbytocne)... 😝

maznacik007
autor
26. jan 2012

@jasminet a ake vysetrenia jej robili ... a kam ste sli k tomu detskemu gynekologovi... to bude des ak nas tam posle co asi posle tiez .... no neviem ci to mala zvladne...

jasminet
26. jan 2012

@maznacik007 neviem aky problem ma tvoja mala, nasa mala zapal obliciek, takze jej robili cystografiu. to sme si mohli vybrat ci si zaplatime a do cca 2 hodin sme doma, alebo to pojde cez poistovnu a stravime v nemocke 3 dni...
teraz nas caka sono, ci nema poskodene ladviny kvoli tomu zapalu. a sa jej zdalo, ze mala ma zrast, tak preto nas poslala ku gyndosovi. ale ta len kukla, ze nechape, ze je uplne v poriadku mala, zobrala jej stery a to bolo vsetko. isli sme k dr. niznanskej, to je na chodbe oproti nefrologii. treba sa tam objednat... ale k nikomu konkretnemu nas neposlala, ze ked moj lekar robi aj detsku gynekologiu, tak mozme ist aj tam...

maznacik007
autor
26. jan 2012

my mame caste zapaly mocovych ciest a tak okolo a trva to uz dlho napriek liecbe a ze ma podozrenie na ten reflux ci to ... tak objednam sa tam a uvidim... hlavne nech uz nam to prejde a netrapime sa tym

jasminet
30. jan 2012

@maznacik007 tak vam bude tu cystografiu robit... u nas ju tiez robila ci nema reflux a z toho ten zapal obliciek, ale nastastie sa to nepotvrdilo.