zdravím,
chcela by som si dať porobiť v blízkej dobe zuby, no zubarka mi odporučila ich naprv narovnať, aby mi mohli vložiť implantát. Navrhli mi neviditelný strojček, ktorý stojí v BA 4500 eur plus samozrejme potom implantát dalších 1000 eur. Viete mi poradiť niekoho v okolí Trnavy alebo priamo v Trnave kto sa zaoberá niečím takýmto možno by to vyšlo aj mimo BA lacnejšie ... Ďakujem aj za skúsenosti ....
Lacnejsi,ale nie neviditelny. Tieto su drahe vsade.
@alenocka88 ona tá suma sa nebude platiť naraz ale postupne ale chápem je to dosť. Jedine si dať klasický kovový (o ktorý sa treba poriadne starať a čistiť zuby stále aby sa nepokazili). Ale aj ten je drahy, nasadenie strojčeka okolo 500 eur, závisí kde a potom každá kontrola môže vyjsť aj 50 eur. Ale za mňa oplatí sa takto do seba investovať.
Ja mám v Ba a už som zaplatila okolo 6000 eur :( spýtaj sa,či sú v cene aj sken a analýzy a či ak bude pottebny znovu sken a analýzy,či budeš platiť znova,lebo to,že ti to nepovedia samy neznamená,že ti to nepovedia potom a argumentovat môžu,ze predsa neplatia na dlahach nič naviac,iba tie úkony okolo
@alenocka88 my sme z MT , ale zuby budu malemu robit v BB a ta cena je tam tiez cez 4000€