Ahojte chcela by som sa s Vami poradiť ohľadom skúseností a prístupe lekárov na gynekologických klinikách v rámci celej SR. Cca rok ma trápila bolesť na pravej strane podbruška, išla som na CT vyšetrenie kde mi zistili endometriozu a pravdepodobne zápal appendixu. Appendix vyoperovali ale endometriozu neriešili aj napriek tomu že bola potvrdená CT. Bola som operovaná klasicky rezom nie laparo. Veľké bolesti stále pretrvávajú aj keď som chodievala na kontrolu na chirurgiu s tým že sa mi to nezdá po takom dlhom čase cca 6 mesiacov aby som mala stále bolesti.
Budem musieť ísť na další zákrok a preto by som Vás chcela poprosiť o radu, či máte skúsenosť s naozaj dobrou Gynekologickou klinickou kde veci nezanedbávajú a boli ste tam maximálne spokojné čo sa týka operačných zakrokov.
Za každú radu ďakujem.
@elizaheta jednoznacne Onkogynekologia na Ustave s v Alzbety v Bratislave. Kamoske tam toto robili, presne tuto kombi, mne iba endometrialnu cystu s agresivnym rastom. Vyborny pristup a krasne to mam bez jazvy vidielnej. Ako iba naozaj skoro neviditelne ciarky.