Najlepší alergológ/imunológ v Bratislave

vybru
18. júl 2018

Ahojte,
vedeli by ste mi odporučiť dobrého alergológa v Bratislave? Ktorý má skúsenosti s liečbou astmy.
Za všetky odporučenia ďakujem 🙂

prevenar
18. júl 2018

@vybru astma sa neda liecit, kedze na nu neexistuju ziadne lieky - co ma kazdy lekar su steroidy v roznych formach a antihistaminika , ktorymi ta napumpuju , aby zmizli priznaky reakcie. tieto "lieky" maju svoje nasledky a samozrejme , vlastne nic neriesia.

z astmy / zlej imunity sa mozes vyliecit iba sama ..zmenou stravy a zivotneho stylu. nikto z odbornikov ti to ponukat nebude, lebo je to zadarmo 🙂

bielavila
19. júl 2018

Hruskovic skus

k_a_t_k_a
19. júl 2018

@vybru ja odporúčam Pneumo-alergo centrum v Petržalke, MUDr. Pružincovu

vybru
autor
26. júl 2018

ďakujem krásne! 🙂

lajlla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lajlla
13. sep 2018

@k_a_t_k_a Prosím vás, možno zvláštna otázka , ale chcela by som sa spýtať, ako sa dá dostať k pani Pružincovej? Pri "googlovaní" som stále na stránke falckstarostlivost.sk 😕 kde sa platia nejaké balíky starostlivosti, ale pritom túto lekárku tam neviem ani nájsť. Budem vďačná za radu.

k_a_t_k_a
13. sep 2018

@lajlla ahoj, pred dvomi týždňami som sa dozvedela ze pani Pruzincova nastúpila na materskú dovolenku. Tiež som nemala túto info, sa ospravedlňujem. Zastupuje ju pani Kondrlikova, ale s tou zatiaľ osobnú skúsenosť nemám.

miskatn
4. dec 2018

Za velku odbornicku s titulmi je povazovana MUDr Cingelova, ale z vlastnej skusenosti neopdorucam. Velmi dobry pristup ma MUDr. Tomašovičová ale platis rocny poplatok 60e.

miskatn
4. dec 2018

@prevenar mas s tym vlastne skusenosti? rda sa s tebou poradim, pokial by to bolo mozne, trapime sa s alergiou u 8r syna, pritom ziadny iny alergik v rodine nie, a dieta je celkovo velmi zdrave, sportuje, nemyslim si ze podcenujeme stravu a podobne. vpored dakujem.

prevenar
4. dec 2018

@miskatn mam 🙂 ..ako nemam cas to tu riesit individualne ..teraz som pisal na tuto istu temu sem - https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/parazity-v-tele-2/ skus nasledovat moju radu a sama uvidis, ci sa nieco zmeni. je velka sanca ,ze ano . 🙂 drzim palce !

emelka1
13. nov 2020

Alergológ v Bratislave