mamičky máte s nou skúsenosti? potrebujem isť s malou k detskej gynekologičke a našla som ju ale nemám žiadne referencie o nej... prosím prosím píšte ak o nej niečo viete.. dakujem 🙂
mamičky dnes som bola u nej s malou a poviem vám zatiaľ super.. len odporúčam.. mala sa bojí aj nášho obvodného nedovolí mu aby sa k nej priblížil nie to ešte abu ju chytil no ona úplne super.. najprv sa s nou rozprávala pekne ju ukecala aby si lahla k televízoru kde sa mamičky pozerajú na svoje bábätka v brušku 😉 tak mala celá zvedava spokojne ľahla , potom jej začala chváliť ponožky aké má krásne a ani nevedela kedy a už bolo aj po všetkom 🙂 s úsmevom sme odišli a samozrejme s omaľovánkou a malá jej povedala že príde zas 😝
mamičky dnes som bola u nej s malou a poviem vám zatiaľ super.. len odporúčam.. mala sa bojí aj nášho obvodného nedovolí mu aby sa k nej priblížil nie to ešte abu ju chytil no ona úplne super.. najprv sa s nou rozprávala pekne ju ukecala aby si lahla k televízoru kde sa mamičky pozerajú na svoje bábätka v brušku 😉 tak mala celá zvedava spokojne ľahla , potom jej začala chváliť ponožky aké má krásne a ani nevedela kedy a už bolo aj po všetkom 🙂 s úsmevom sme odišli a samozrejme s omaľovánkou a malá jej povedala že príde zas
😝