MUDr. Viera Cigáňová

hajajajka
29. sep 2016

Ahojte maminky,

viete,prosim,do akej vekovej kategorii patri doktorka Ciganova zo Zaporozskej?Kludne napiste aj do vnutornej posty.
Dakujem krasne 🙂

belllinka
29. sep 2016

Cca 60 r. Ale je skvela!

hajajajka
autor
29. sep 2016

Dakujeeem 🙂

ninan2
5. okt 2016

@hajajajka max tych 60, a je naozaj velmi mila, aj sestricka. Ale neviem ci aktualne beru novych pacientov. Mozes jej kludne napisat e-mail, reaguje na ne.

hajajajka
autor
5. okt 2016

@ninan2 dakujem 🙂 a prosim babatka v ramci poradne berie na konkretny cas zadarmo alebo za poplatok?ma vyhradeny cas zvlast pre poradne mimo chorych deti???

belllinka
5. okt 2016

@hajajajka Ak k nej nepatris, vyslovene podla ulice, tak ta asi nezoberie. Poradne ma mimo chorych deti a objednava na konkretny cas bez poplatku, do poradne nam na mysli.

ninan2
5. okt 2016

@hajajajka nas inak zobrala aj ked patrime inde, ale sme stale v ramci Petrzalky. Ale to bolo uz pred rokom. Do poradne objednava babatka na presny cas a bez poplatku.

vallery
5. okt 2016

@hajajajka vzdy ma oddeleny poradnu pre babatka a nacasuje si ich sama - bez poplatku, co neznamena, ze si chvilu nemozes pockat ... predsa len nie kazdy je vo vnutri rovnaky cas ...

belllinka
5. okt 2016

@ninan2 Aj nas zobrala, aj ked sme v ramci Petrzalky ale inde. To bolo viac ako 3 roky dozadu. Teraz nedavno k nej chcela ist znama a uz nebere.

ninan2
5. okt 2016

@belllinka nj, tiez som take nieco citala, ze uz ma plno... Ale tak treba skusit

hajajajka
autor
5. okt 2016

Dakujem dievcata za vsetky info 🙂

nelinka37
2. jan 2017

Zdravim dievcata. Uz niekolko tyzdnov sa neviem pani doktorke dovolat. Chapem, ze boli sviatky...ale ja uz to skusam cca mesiac. Neviete, ci berie este novych pacientov? Alebo na ake cisla volat? Termin mam vo februari. Dakujem.

belllinka
2. jan 2017

@nelinka37 Ak k nej nepatris podla obvodu, tak uz neberie novych pacientov

babatkoo
2. jan 2017

Mna zobrala minuly rok aj mimo obvod (s novorodencom) jej mobil je +421903908988. Reaguje aj na emaily aj sms (niekedy po 2 dnoch ale odpise).

ninan2
3. jan 2017

@nelinka37 Skus jej napisat e-mail... Ja som sa s nou tak dohodla.

bebsi
3. jan 2017

Skvela. Ale tak 60r? Podla mna vyzera uzasne

nelinka37
3. jan 2017

@ninan2 pisala som vcera tak uvidime ci odpise a kedy 🙂

suzai1802
10. mar 2017

@nelinka37 Dobrý večer, odpísala Vám? Prijíma ešte? Ďakujem.