MUDr. Viera Čakányová - zlá skúsenosť

zuzulik236
15. dec 2015

chcela by som varovat vsetky maminky ktorym zalezi na zdravi ich deticiek pred mudr cakanyovou na sustekovej ulici v bratilsve. Tato pani dr viac riesi pokazene hracky ktore ma v ambulancii ako zdravie vaseho dietata. my sme u nej boli pred mesiacom dcere sice pozrela do hrdla (obidve so sestrickou posudili ze je v poriadku a zdrava) kedze dcera mala ocividne bolesti uska ( dcera bude mat na vianoce 2015, 18mes) ibe na zaklade toho ze som trvala na tom aby nas poslala na orl sa nakoniec dr nechala presvedcit.. o 20min neskor (orl je vedla na chodbe) sme mali diagnozu zapal stredneho ucha a zapalene hrdlo.. ked som pani dr zalkopala na dvere a povedala ako skvele mi zdiagnostikovala dieta len kukala cosi si zahabkala pod nosom ale my sme radsej odisli... ked sme tam po mesiaci prisli s podob.problemom vcera zasa tak sa na malu ani nepozrela (riesila akusi pokazenu hracku vo svojej ambulancii) povedala mi ze malej nic nieje a ze deti si predsa zvyknu vymylsat.. znova som musela trvat na tom aby nas poslala na orl... a nasa diagnoza?? zapal a vemi velky opuch nosovej sliznice...
pani dr cakanyova pokial nemoze ockovat hlava nehlava o vas ani nezakopne a dokaze vam to dat aj patricne najavo... pravdsa je taka ze lekarovi ktori akosi nevidi alebo si nevsimne u maleho dietata (ktore este nehovori) zapalene hrdlo by som nedala ockovat ani psa...
nechcem tu zacinat vasnive diskusie o ockovani ci neockovani ide iba o to ze maminky ktore hladaju pediadtra pre svoje nenarodene dieta by malo velmi zvazit tuto volbu 🙂... mne taketo info zial nikto nedal... menime lekara dufam coskoro 🙂

bonaqa2013
15. dec 2015

@zuzulik236 po tejto skúsenosti si už mala zmeniť dávno.... 😉 😉 😉 😉

stella333
15. dec 2015

@zuzulik236 No tak ja mam zas tam velmi zlu skusenost s ORL, sice je to uz velmi davno, neviem ci sa doktorky menili, ale tam by som zas ja s dietatom nesla.

zuzulik236
autor
15. dec 2015

@stella333 neviem posudit my chodime na orl iba od leta 2015 a pani dr super vzdy nam pomohla 🙂 ale odkedy tam ordinuje to ozaj neviem...

stella333
16. dec 2015

@stella333 No myslim, ze sa to nemenilo, nam ORL pomohla asi tak, ze po prebdenej noci, co dieta od bolesti usi nespalo a zrazali sme vyse 40 stupnove teploty sme skoncili na pohotovosti, kde to videli uplne opacne ako ona den predtym, tvrdenim, ze dietatu nic nie je (pritom horucky malo dieta uz vtedy vysoke). Mne osobne je to jedno, my tam uz davno nechodime, len ma zaujalo, ze mame uplne opacne skusenosti.

stella333
16. dec 2015

@zuzulik236 Je tam stale ta ista ORL.

zuzulik236
autor
16. dec 2015

@stella333 to mi je luto ze ste takto dopadli... ja mozem hovorit iba za seba a svoje skusenosti... nas nikdy neodbila s tym ze nam nic nie je... zatial nam vzdy pomohla na rozdiel od vyssie uvedenej pani dr.. ozaj nemozem na pani dr na detskom orl povedat jedine zle slovo... vypocula ma vysetrila dieta predpisala kvapky do uska dokoca velmi ochotne so mnou prebrala rozne alternativy liecby ochotne odpovedala na akekolvek otazky bez toho aby som mala pocit ze ju svojimi otazkami ohladne liecby a lieceb.postupov svojho dietata akokolvek zatazujem ci zdrzujem... ked mala iba najmensie podozrenie ze sa jej cokolvek nezda bez vahania nas poslala na dalsie vysetrenie... ked som jej po takomto dalsom vysetreni vystresovana v priebehu hodiny znova zaklopala na dvere milo a ochotne mi poradila co a ako dalej 🙂

zuzulik236
autor
3. mar 2016

podarilo sa zmenili sme pediatricku a super 🙂