MUDr. Viera Čakányová Šustekova konči k 30.4.2019

lulu2014
27. apr 2019

Dobry den. Kamaratka ktora robi dets.sestricku na poliklinike Šustekova mi poslala info ktore sa tyka dets.pacientov Mudr. Čakányovej. Nakolko pani doktorka konci k 30.4.2019....ako bude prerozdeleny jej rajon. Je to "zaujimave" pre pacientov ktori k nej chodia....alebo teda hlavne tych ktori si nezobrali zdrav.karty. Pripajam aj info o novej rajonizacii ktore mi poslala. Prajem vsetkym pekny den.

felycity
27. apr 2019

@lulu2014 dobre by bolo vlozit toto info do skupiny Petrzalka

lulu2014
autor
27. apr 2019

@felycity diky za info. Skusim. 😉

jankavy
27. apr 2019

Ďakujeme za info, moja malá k nej chodí a ani sme to nevedeli.....

maru33ka
27. apr 2019

Aj moja dcera k nej chodi. Ziadne informacie nemame.

barbim
27. apr 2019

Dakujem za info.Nevedela som to.Tiez k nej chodime aj ked nebyvame ani na jednej z uvedenych ulic. Aky je postup ked nebyvame ani na jednej z uvedenych ulic?

maru33ka
27. apr 2019

@barbim ani my nebyvame na uvedenych uliciach...

saja1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulu2014
autor
27. apr 2019

@barbim
@maru33ka
Mozete si vybrat ineho...kdekolvek ak vas zoberie.( Slobodna volba lekara.)
Pripadne pozriet komu rajonovo patrite(a ten vas musi zobrat) zistit bud na bsk alebo aj vasa zdravotna poistovna by mala vediet.
Drzim palce vsetkym. 🙂

lulu2014
autor
27. apr 2019

@saja1 aj tu na Sustekovej konci tretia Dr.v kratkom case. Nie su detsky doktori ktori by preberali rajony. Je to velmi smutne.😔
Lebo potom ostatni maju vela a nestihaju a dlho sa caka. Zase je v nevyhode pacient a v tomto pripade o to horsie ze detsky. A dobre vieme co je to cakat s dietatom....a este s chorym niekolko hodin v cakarni. 😕😔☹️

lulu2014
autor
27. apr 2019

@jankavy nemate za co. 😉 Skor ma to mrzi ze konci pani Dr.
Lebo sama viem ze su to starosti...najst druhu.......a hlavne ked ta vasa je fajn. 🙂

poloprudska
30. apr 2019

Šustekovu ma zastupovat pani dr.Antosova podla rajonu ale ona uz neberie . Vobec neviem ako dalej postupovat

saja1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika7990
2. máj 2019

Ženy to že o ničom neviete má neprekvapuje mne dala vedieť že konci v posledný deň v utorok na kedy mi dala poradňu. Hlavná vec že za posledné 2 týždne sme boli u nej 3x keďže mám novorodenca a ona ani slovo o dôchodku. 😡 iba v posledný pracovný deň ze nájdite si rýchlo lekára. 😡

poloprudska
2. máj 2019

@dominika7990 my sme tam boli ties v utorok a nam sa ani neunuvala nic povedat . Smutne

martinatimi89
7. jún 2019

No vidite nas pred 3 mesiacmi objednala na ockovanie a v stredu som tam prisla a kukam ako puk ze pani doktorka uz mesiac aj nieco neordinuje a je zrusena takze z ockovania zatial nebolo nic aktualne patrime ku gerincovej

tajkoska
7. jún 2019

@martinatimi89 Ahoj, my patríme tiež pod ňu a vôbec som o ničom nebola informovaná..... A Dr. Gernicova je na Sustekovej?

martinatimi89
7. jún 2019

@tajkoska nie na fedinovej

martinatimi89
7. jún 2019

@tajkoska takto je to prerozdelene podla adresy kde byvate

tajkoska
17. sep 2019

@martinatimi89 Baby, prosím vás, kedy zajtra Dr. Gerincova ordinuje? Ma nete som našla dve verzie ordinačných hodín, ideme tam 1x,boli sme pod Čakanyovou.......