Dobry den. Kamaratka ktora robi dets.sestricku na poliklinike Šustekova mi poslala info ktore sa tyka dets.pacientov Mudr. Čakányovej. Nakolko pani doktorka konci k 30.4.2019....ako bude prerozdeleny jej rajon. Je to "zaujimave" pre pacientov ktori k nej chodia....alebo teda hlavne tych ktori si nezobrali zdrav.karty. Pripajam aj info o novej rajonizacii ktore mi poslala. Prajem vsetkym pekny den.
Ďakujeme za info, moja malá k nej chodí a ani sme to nevedeli.....
Aj moja dcera k nej chodi. Ziadne informacie nemame.
Dakujem za info.Nevedela som to.Tiez k nej chodime aj ked nebyvame ani na jednej z uvedenych ulic. Aky je postup ked nebyvame ani na jednej z uvedenych ulic?
@saja1 aj tu na Sustekovej konci tretia Dr.v kratkom case. Nie su detsky doktori ktori by preberali rajony. Je to velmi smutne.😔
Lebo potom ostatni maju vela a nestihaju a dlho sa caka. Zase je v nevyhode pacient a v tomto pripade o to horsie ze detsky. A dobre vieme co je to cakat s dietatom....a este s chorym niekolko hodin v cakarni. 😕😔☹️
Šustekovu ma zastupovat pani dr.Antosova podla rajonu ale ona uz neberie . Vobec neviem ako dalej postupovat
Ženy to že o ničom neviete má neprekvapuje mne dala vedieť že konci v posledný deň v utorok na kedy mi dala poradňu. Hlavná vec že za posledné 2 týždne sme boli u nej 3x keďže mám novorodenca a ona ani slovo o dôchodku. 😡 iba v posledný pracovný deň ze nájdite si rýchlo lekára. 😡
@dominika7990 my sme tam boli ties v utorok a nam sa ani neunuvala nic povedat . Smutne
No vidite nas pred 3 mesiacmi objednala na ockovanie a v stredu som tam prisla a kukam ako puk ze pani doktorka uz mesiac aj nieco neordinuje a je zrusena takze z ockovania zatial nebolo nic aktualne patrime ku gerincovej
@martinatimi89 Ahoj, my patríme tiež pod ňu a vôbec som o ničom nebola informovaná..... A Dr. Gernicova je na Sustekovej?
@tajkoska nie na fedinovej
@tajkoska takto je to prerozdelene podla adresy kde byvate
@martinatimi89 Baby, prosím vás, kedy zajtra Dr. Gerincova ordinuje? Ma nete som našla dve verzie ordinačných hodín, ideme tam 1x,boli sme pod Čakanyovou.......
@lulu2014 dobre by bolo vlozit toto info do skupiny Petrzalka